Siirry sisältöön
VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Kangasala

Hoida järjestelyt vaivatta ilman käyntiä hautaustoimistossa.

Voitte edetä joko valitsemalla valmiin hautajaispaketin tai suunnittelemalla hautajaiset itse oheisella lomakkeella.
Kaikki yhteydenotot hautajaispakettien ja suunnittelulomakkeiden kautta ovat tarjouspyyntöjä, eivätkä ne vielä sido lähettäjää mihinkään.

Hautaustoimisto Toro – Palveleva hautaustoimisto

Tarjoamme edullisesti ammattitaidolla järjestettyjä hautajaisia toimialueellamme (Etelä-Suomi). Hautajaisten järjestäminen tapahtuu suurimmaksi osaksi nettisivujemme kautta. Olemme mukana auttamassa koko prosessin ajan. Lisäksi jokaisen lähetetyn tarjouspyynnön kohdalla olemme yhteydessä yhteyshenkilöön ja käymme läpi kaiken tarvittavan. Tarvittaessa tai halutessanne järjestämme kotikäynnin hautausjärjestelyiden sopimiseksi. Toimintamallimme takaa sen, että voimme tarjota teille hyvin kilpailukykyisen hinnan. Kaikki hautajaisiin liittyvät kulut saatte kauttamme samaan kuolinpesälle suunnattuun laskuun. Asiakirjatoimitus (hautauslupa ja tilausvahvistus) on osa hautausjärjestelyjämme, emmekä peri siitä erillistä maksua.

Arvostamme suomalaista työtä ja kotimaisuutta, mikä näkyy tuotteissamme ja palveluissamme. Olemmekin yksi harvoista hautausalan toimijoista,
jolle on myönnetty avainlippumerkki. Avullamme voitte järjestää arvokkaat hautajaiset yksinkertaisesti, laadukkaasti ja edullisesti.

OTA YHTEYTTÄ – ME AUTAMME

Suoratuhkaus hautajaispaketti
560 €

Suoratuhkaus-hautajaispaketti sisältää arkun, lainauurnan, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus hautajaispaketti

Valo hautajaispaketti
560 €

Valo-hautajaispaketti sisältää arkun, uurnan, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen hautauspalvelun valkoisiin vaatteisiin, yhden arkkukuljetuksen sekä asiakirjatoimituksen.

Valo hautajaispaketti

Eko hautajaispaketti
560 €

Eko-hautajaispaketti sisältää arkun, uurnan, kukkalaitteen, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen hautauspalvelun valkoisiin vaatteisiin, yhden arkkukuljetuksen sekä asiakirjatoimituksen.

Eko hautajaispaketti