Siirry sisältöön
VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Kouvola

Hautaustoimisto Kouvola

Helpottaaksemme omaisten surutyötä tarjoamme Kouvolassa valmiiksi hinnoiteltuja hautajaispaketteja.

Suunnittelulomakkeemme avulla voit myös suunnitella hautajaiset itse haluamillasi tuotteilla ja palveluilla. Kaikki yhteydenotot lomakkeiden kautta käsitellään maksuttomina tarjouspyyntöinä, jotka eivät sido mihinkään.

Hoidat järjestelyt ja valinnat kanssamme etänä puhelimella tai sähköpostin välityksellä ilman käyntiä hautaustoimistossa. Olemme sinuun yhteydessä haluamanasi aikana puhelimitse tai sähköpostilla.


Hautajaisten järjestäminen Kouvolassa

Kouvolassa ei ole krematoriota

Kouvolassa ei ole krematoriota. Vainajien tuhkaukset suoritetaan joko Levon krematoriossa Lahdessa tai Kymen krematoriossa Kotkassa riippuen lopullisesta hautapaikasta. Kouvolassa vainajan siunaustilaisuuden voi järjestää esimerkiksi Kouvolan vanhan hautausmaan yhteydessä olevassa kappelissa, jonne mahtuu 90 henkilöä.

Kouvolan alueen hautausmaat

Kouvolan seurakuntien alueella on useita hautausmaita: Anjalan hautausmaa, Elimäen hautausmaa, Elimäen kirkkotarha, Hirvelän hautausmaa, Hukalan hautausmaa, Jaalan uusi ja vanha hautausmaa, Karhunkankaan hautausmaa, Kirkkovuoren hautausmaa, Korian hautausmaa, Kouvolan vanha hautausmaa, Kuusankosken uusi ja vanha hautausmaa, Lepolan hautausmaa, Muhniemen hautausmaa, Mäntysaaren hautausmaa, Sippolan ala- ja ylähautausmaa, Tuohikotin hautausmaa, Valkealan kirkkomaa sekä Välikankaan hautausmaa.

Lähde: Hautajaiset – Kouvolan seurakunnat

 Kirkkoon kuulumattoman hautaus, Kouvola

Kirkkoon kuulumattomalle vainajalle järjestetään tavallisesti jäähyväistilaisuus, jossa kirkollinen osuus jää pois eikä vainajaa siunata. Jäähyväistilaisuus pidetään usein kappelissa, haudalla, itse järjestetyssä juhlatilassa tai vaikka ulkona luonnossa.

Lisätietoa


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 715 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 915 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1505 €

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti


Valmiiksi suunniteltujen pakettien sijaan voit aina valita hautajaisiin valikoimastamme haluamasi arkun, uurnan, kuljetukset ja surukukat.

Palvelemme myös hautakivien hankinnassa ja kunnostuksessa. Voit suunnitella uuden hautakiven tai pyytää tarjouksen vanhan kiven kultauksesta, oikaisusta ja uusista kaiverruksista.

Palvelemme tarvittaessa perunkirjoituksessa. Teemme tarjouspyynnöstäsi selkeän räätälöidyn tarjouksen ja hoidamme hautajaisjärjestelyt Kouvolassa sovitusti. Olemme mukana surutyössäsi ja palvelemme sinulle sopivana aikana sähköpostilla tai puhelimitse.