Siirry sisältöön
VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Pori

Hautaustoimisto Pori

Helpottaaksemme omaisten surutyötä tarjoamme Porissa valmiiksi hinnoiteltuja hautajaispaketteja.

Suunnittelulomakkeemme avulla voit myös suunnitella hautajaiset itse haluamillasi tuotteilla ja palveluilla. Kaikki yhteydenotot lomakkeiden kautta käsitellään maksuttomina tarjouspyyntöinä, jotka eivät sido mihinkään.

Hoidat järjestelyt ja valinnat kanssamme etänä puhelimella tai sähköpostin välityksellä ilman käyntiä hautaustoimistossa. Olemme sinuun yhteydessä haluamanasi aikana puhelimitse tai sähköpostilla.


Hautajaisten järjestäminen Porissa

Porin krematorio

Porissa on yksi krematorio, joka sijaitsee Käppärän hautausmaalla. Krematorio sijaitsee kappelirakennuksessa, joten ennen tuhkausta on helppo pitää vainajan siunaustilaisuus Isossa kappelissa, jonne mahtuu istumaan jopa 130 henkilöä.

Hautausmaat Porissa

Porin evankelisluterilaisen seurakuntayhtymän alueella on useita hautausmaita: Ahlaisten vanha ja uusi hautausmaa, Käppärän hautausmaa, Lassilan hautausmaa, Lavian hautausmaa, Metsähautausmaa, Noormarkun hautausmaa, Reposaaren hautausmaa, Tunnustukseton hauta-alue, Vanha hautausmaa, Sankarihaudat, Veteraanihaudat sekä Pomarkun hautausmaa.
Porin tunnetuin hautausmaa on Käppärän hautausmaa, jonka ainutlaatuisuutena ovat historiallisesti arvokkaat sukuhaudat ja vanhat rakennukset.

Lähde: Hautajaiset2 – Porin evankelisluterilainen seurakuntayhtymä (kirkkoporissa.fi)

Kirkkoon kuulumattoman hautaus, Pori

Kirkkoon kuulumattomalle vainajalle järjestetään tavallisesti jäähyväistilaisuus, jossa kirkollinen osuus jää pois eikä vainajaa siunata. Jäähyväistilaisuus pidetään usein kappelissa, haudalla, itse järjestetyssä juhlatilassa tai vaikka ulkona luonnossa.

Lisätietoa


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 715 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 915 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1505 €

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti


Valmiiksi suunniteltujen pakettien sijaan voit aina valita hautajaisiin valikoimastamme haluamasi arkun, uurnan, kuljetukset ja surukukat.

Palvelemme myös hautakivien hankinnassa ja kunnostuksessa. Voit suunnitella uuden hautakiven tai pyytää tarjouksen vanhan kiven kultauksesta, oikaisusta ja uusista kaiverruksista.

Palvelemme tarvittaessa perunkirjoituksessa. Teemme tarjouspyynnöstäsi selkeän räätälöidyn tarjouksen ja hoidamme hautajaisjärjestelyt Porissa sovitusti. Olemme mukana surutyössäsi ja palvelemme sinulle sopivana aikana sähköpostilla tai puhelimitse.