Siirry sisältöön

Asiakaspalautteet

Asiakaspalautteet

Tässä asiakkaidemme kertomaa

Tietona on asiakaspalautteen antajan etunimen ja sukunimen ensimmäinen kirjain sekä palautteen päivämäärä.
Kyseiset omaiset ovat asiakaspalautteen antohetkellä valinneet, että asiakaspalaute saa olla julkinen.


Asiakaspalautteet 2021

20.2.2021 M.R

Asiantuntevaa, joustavaa ja ystavallista palvelua. Suosittelen! Varsinkin nain korona-aikaan oli mainiota, etta suunnittelun ja kaikki valinnat pystyi tekemaan verkossa.

24.2.2021 S.L

Kiitos erittäin asiallisesta, nopeasta ja myötäelävästä palvelusta. Kiitos myös siitä, että minulle annettiin hyviä neuvoja. Minusta tuntui kuin myös minun ”ajatuksiani” olisi luettu, ja näin helpotettu päätöksentekoa tässä vaikeassa tilanteessa, jolloin ”olin kuin sumussa”.
Kiitos siis ja hyvää kevättä.

2.3.2021 P.T

Kaikki järjestelyt toimivat sovitusti ja kauniisti. Olemme erittäin tyytyväisiä ja saimme hyvästeltyä rakkaamme meille tärkeällä ja sopivalla tavalla.
Kiitos!

8.3.2021 R.L

Tilaus oli helppo tehdä, hoitui yhdellä soitolla. Kaikki meni sovitusti ja olemme tosi tyytyväisiä kokonaisuuteen.

9.3.2021 S.S

Lämpimät kiitokset vaivattomasta, ystävällisestä ja ammatitaitoisesta palvelusta isäni hautajaisjärjestelyissä. Kaikki hoitui yhdellä puhelin keskustelulla. Sain kaikkiin mieltäni askarruttaviin kysymyksiin selkeät vastaukset. Kustannuksista puhuminen oli helppoa ja selkeää. Suosittelen lämpimästi, sillä itselleni ensimmäistä kertaa hautajaisia järjestäneenä sain luotettavan ja hyvän kokemuksen tästä hautauspavelusta.

5.4.2021 T.S

Kiitämme erittäin sujuvasta palvelustanne. Omaisille jäi hyvin aikaa järjestellä vainajan jälkeenjääneitä asioita, kun ammatti-ihmiset hoitivat hautausjärjestelyt.

7.4.2021 E.M

Kiitos luotettavasta ja mutkattomasta palvelusta. Arkku ja kukkalaite olivat myös kauniita. Kaikki sujui hyvin asiallisesti ja tahdikkaasti. Lämpimästi suosittelen tätä palvelua.

15.4.2021 C.N

Asiakaspalvelu lämmin ja kaikki toiveet onnistuneet lämmin kiitos hautaustoimisto Toro.

20.4.2021 M.R

Erinomaisen hyvä palvelu ja helppo asiointi.
Lämmin suositus.

26.4.2021 P.L

Hienoa toimintaa kiitoksia. Olen suositlellut eteen päin Hautaustoimisto Toroa t pate.

7.6.2021 T.S

Kiitos teille hyvästä palvelusta! Kaikki toimi , niin kuin sovimme puhelimitse, varmistus vielä sähköpostilla .Olemme todella tyytyväisiä. Hienoa ,kun tämänkaltaista palvelua voi tilata netistä. Lasku oli se mitä sovittiin, ei mitään ylimääräisiä kuluja. KIITOS!

21.6.2021 K.F

Hautausjärjestely sujui alusta loppuun ripeästi sovitulla tavalla ja ammattitaitoisesti. Hinta-laatu suhde oli kilpailukykyinen.

25.7.2021 S.E-K

Suuri kiitos erittäin toimivasta kokonaisuudesta ja palvelusta! Verrattuna moneen muuhun hautaustoimistoon hinnat ovat huomattavasti edullisempia mutta ei vaikuta laatuun. Edellisistä hautajaisjärjestelyistä tuli kuluneeksi liki parikymmentä vuotta, enkä muista että tuolloin asioiden hoito olisi käynyt näin vaivattomasti. Kaiken tarvittavan saa samasta paikasta aina pitopalvelusta hautakiven kaiverrukseen asti. Ei tarvitse soitella eri paikkoihin. Myös sähköpostiviesteihin kysymyksineen on vastattu vuorokauden sisällä. Voin todellakin suositella Toroa!

29.7.2021 J.K

Järjestelyt ja sopimus onnistui sujuvasti. Asiakaspalvelu tuntui henkilökohtaiselta vaikka asiat hoidettiin etänä. Asioita vahvistettiin ja tiedusteltiin sopivissa määrin. Järjestelyt sujuivat hienotunteisesti. Olen hyvin tyytyväinen ja voin suositella ko toimistoa lämpimästi.
Kiitos!

30.7.2021 D.K

Hei,
Kiitos asiallisesta asioiden hoidosta. Tällaiseen harvoin syntyy rutiinia. Ensikertalaisena hautausasioiden hoidossa tuntui siltä, että asiat saatiin toimimaan hyvin ja helposti. Kotisivunne valintamahdollisuuksineen olivat myös helppokäyttöiset ja informatiiviset. Kiitos paljon!
Yst.terv
Dan Koskinen

3.8.2021 K.M

Kiitos erittäin hyvästä hautajaisien järjestely kokemuksesta . Kaikki oli erittäin hyvin ja kauniisti hoidettu

6.9.2021 V.M

Hei
Kiitos,asiat hoituvat sujuvasti ja sain mieltä askarruttaviin kysymyksiin heti vastaukset.
Voin suositella hyvillä mielillä myös muille.

22.9.2021 U.W

Tilaisuus hautausmaalla sujui hyvin. Havutus oli kauniisti tehty.
Yhteydenpito oli aktiivista ja osaavaa.

28.9.2021 L.A

Sydämellinen kiitokseni hautauspalvelu Torolle erittäin hyvin ja heloposti sujuneesta prosessista veljeni hautausjärjestelyiden suhteen. Voin lämpimästi suositella tätä yritystä myös muille surussa apua tarvitseville.

26.10.2021: O.K

Kiitos teille , olitte meille suuri apu isämme hautajaisten järjestelemisessä.
Kaikki meni hienosti ja toiminta oli nopeaa ja asiantuntevaa.
Suosittelen lämpimästi.

Ystävällisin terveisin Tyttäret

27.10.2021 B.T

Kaikki toimi täsmällisesti, arkku ja kukkalaite oli kaunis, kiitos hyvästä palvelusta

12.11.2021 T.K

Iso Kiitos ja äärimmäisen helpottuneena asioiden hoidosta.
Kaikki meni aivan loistavasti ja pilkulleen, kuten oli sovittu ja toivottu.
Omaisen Kuolema on aina raskas, varsinkin meidän tapauksemme oli, mutta teidän avullanne siitä suoriutui helpommalla ja vähemmän surullisella tavalla. Todella hyvä ymmärrys asiakkaan suunnattomaan suruun ja epätavallisen kuoleman aiheuttamaan shokkiin.
Tulemme ehdottomasti käyttämään palveluitanne jatkossakin.
Lämpimästi suositellen.

15.12.2021 S.K

Palvelu oli ystävällistä ja asiallista. Asiat sujuivat mutkattomasti netissä, sekä puhelimen välityksellä. Kaikki sujui suunnitelmien mukaan. Voin lämpimästi suositella tätä hautaustoimistoa.

26.12.2021 M.H

Kaikki meni oikein hyvin ja pieteetillä. Hautaustoimisto toro on viety ammattitaidolla nettiin. Olimme erittäin tyytyväisiä pakettiin.