Siirry sisältöön

Asiakaspalautteet

Hautaustoimisto Toro kokemuksia

Alla on Hautaustoimisto Toro:n asiakkaiden palautteet.
Tietona on asiakaspalautteen antajan etunimen ja sukunimen ensimmäinen kirjain sekä palautteen päivämäärä.
Kyseiset omaiset ovat asiakaspalautteen antohetkellä valinneet, että asiakaspalaute saa olla julkinen.


Asiakaspalautteet 2021-2022

22.12.2022 L.E

Palvelukokonaisuus on todella hyvä ja täsmällinen. Asiat sujuivat täydellisen hyvin ja yhteydenpito oli laadukasta.

7.12.2022 S.N

Hautajaisjärjestelyt sujuivat suorastaan vaivattomasti. Sopiva arkku-/uurnavalikoima. Yhteydenpito oli nopeaa ja jouhevaa, vaikka tapahtuikin pääosin sähköpostitse. Erittäin tyytyväinen asiakas!

23.11.2022 H.A

Asioiminen sähköpostitse sujui helposti ja hyvin. Yhteydenotto ja tiedotukset toimistosta tulivat nopeasti. Tiedotukset sisälsivät kaiken tarpeellisen. Voin suositella toimistoanne kaikille.

23.11.2022 S.I

Erittäin ammattitaitoinen ja empaattinen palvelu. Meillä oli aika haasteellinen tilanne vainajan kanssa ja Anttoni Matilainen sekä vainajan kuljetuksen hoitanut henkilö hoisivat asiat hienosti. Täyden 10:in palvalua. Vaivatonta asiointia surun keskellä. Voin suositella hautaustomistoa lämpimästi.

6.11.2022 R.K-K

Kaikki sujui helposti ja sovitun mukaisesti. Suosittelen

18.10.2022 A.T

Valitsimme hautaustoimiston valmiin paketin ’Valo’, koska meillä ei ollut aiempaa kokemusta hautajaisista. Valmiin paketin lisäksi tuli yksi ylimääräinen kuljetus, jonka neuvottelimme hautaustoimiston kanssa.
Kaikki toimi erinomaisesti sovitulla tavalla ja palvelu oli asiantuntevaa ja hienovaraista.
Lämmin kiitos!

7.10.2022 K.N

Nopeaa palvelua, selkeät ohjeet ja kaikki meni niinkun luvattiin. Hinta selkeesti edullisin. SUOSITTELEN 😊

30.9.2022 T.S

Hei,
Halusimme hoitaa hautajaiset isäni toiveiden mukaan ilman turhia krumeluureja. Yhteydenpito oli juuri sopivaa, sureva omainen huomioonottavaa, tehokasta ja toiveitamme kuunnelle.
Sain juuri sellaista palvelua Antonilta kuin toivoinkin. Ei mitään turhaa eikä mitään jäänyt mietityttämäänkään. Kysyntä ja tarjonta kohtasi loistavasti.
Kiitos kaikesta!
Terveisin,
Tiina

14.9.2022 P.P

Kiitos hyvästä palvelusta 🙂

7.9.2022 K.P

Kiitos järjestelyistä!
Olimme oikein tyytyväisiä Teidän palveluistanne.

T. Kauko Pesonen

31.8.2022 J.

Alkuun tuntui oudolta sopia hautausjärjestelyt vain puhelimessa ja sähköpostissa, mutta sanon kyllä että suorastaan helppoa omaisille, kun muutenkin raskasta aikaa. Iso suositus, uskon että tämänlainen tapa yleistyy. Kiitos!

29.8.2022 E.K

Hei !

Kiitos teille , asiat sujuivat sopimusten mukaisesti ja surumme keskellä neuvonne oli tarpeen .Piditte meidät hyvin ajantasalla hautausasioitten edetessä .

ystävällisin terveisin Eija

27.8.2022 S.K

Hautaustoimisto hoiti työnsä selkeästi, nopeasti ja luotettavasti. Yksi puhelinsoitto ja muutama sähköposti. Myös erityistoiveet huomiotiin. Lämmin suositukseni.

23.8.2022 T.K

Kiitos erinomaisen hienosti hoidetusta hautajaispalvelusta.

24.7.2022 S.P

Kaikki sujui, kuten sovittiin. Arkku ja uurna olivat kuvienmukaiset ja kauniit. Kysymyksiini, yhteydenottoihini vastattiin pikaisesti. Erityiskiitos hautaustoimiston kuljettajille avusta läheisemme ruumiin pukemisessa: en olisi pärjännyt, osannut ilman teidän ystävällistä ja huomaavaista apuanne.

17.5.2022 M.K

Lämmin kiitos hautaustoimisto Torolle. Teidän kautta asiointi oli helppoa ja asiallista. Surun keskellä kaikki hoitui mutkattomasti ja viesteillä omaisille varmistitte, että asiat on menneet suunnitelman mukaan.

12.5.2022 R.K

Järjestelyt hoitui sujuvasti kokonaan verkossa, nopeat vastaukset kyselyihin ja kaikki hoitui vaivattomasti, kiitos.

7.5.2022 A.M

Kiitos, kaikki sujui todella sujuvasti, asiallisesti ja helposti. Arkku oli yksinkertaisen kaunis kuten myös kukkalaite. Arvosta, että homma hoitui yhdellä puhelulla + muutamalla sähköpostilla.

5.5.2022 S.P

Asiointi oli helppoa ”etänä”omaisten asuessa eri kaupungissa.

6.4.2022 K.S

Palvelu oli helppoa sopia. Asiointi oli sujuvaa ja vastaukset tulivat nopeasti ja asiallisesti.
Kaikki järjestelyt sujuivat sovitun mukaan ja täsmällisesti. Voin vilpittömästi suositella

30.3.2022 T.A

Kiitos nopeasta vastaamisesta ja asioiden hoitamisesta! Informaatio oli selkeää ja hinnoittelu asiakasystävällinen.

Hyvää jatkoa!

23.3.2022 S.K

Kiitos paljon. Kaikki sujui hienosti. Tiedottamista oli riittävästi

22.3.2022 H.L

Todella hyvää ja nopeaa palvelua. Iso kiitos kaiken hoitamisesta!

14.3.2022 P.M

Käytin ensimmäistä kertaa Toron palvelua, ja myös ensimmäistä kertaa netissä toimivaa hautaustoimistoa. Kaikki sujui erittäin joustavasti, nopeasti ja tilauksen mukaan, ja asiat vielä varmistettiin puhelimitse.
Erityisesti pidin siitä, että tilauksesta tuli vahvistus, jossa oli kuvat mukana, ja tämä oli helppo ja kätevä lähettää sähköpostilla muille omaisille kommentoitavaksi.
Pisteet myös sähköpostilla tulleesta vahvistuksesta, jossa kerrottiin kaiken olevan valmiina. Tämä tuli pyytämättä sähköpostiin hautajaisia edeltävänä päivänä.
Minulla ei ole mitään kielteistä sanottavaa palvelusta. Kiitos kaikesta!

14.3.2022 S.L

Kiitos asiantuntevasta, joustavasta ja erittäin lämpimästä sekä inhimillisestä palvelustanne. Niin palveluhenkilöiden kuin tilattujen materiaalien osalta kaikki meni hyvin ja oli juuri sitä mitä sovittu

26.12.2021 M.H

Kaikki meni oikein hyvin ja pieteetillä. Hautaustoimisto toro on viety ammattitaidolla nettiin. Olimme erittäin tyytyväisiä pakettiin.

15.12.2021 S.K

Palvelu oli ystävällistä ja asiallista. Asiat sujuivat mutkattomasti netissä, sekä puhelimen välityksellä. Kaikki sujui suunnitelmien mukaan. Voin lämpimästi suositella tätä hautaustoimistoa.

12.11.2021 T.K

Iso Kiitos ja äärimmäisen helpottuneena asioiden hoidosta.
Kaikki meni aivan loistavasti ja pilkulleen, kuten oli sovittu ja toivottu.
Omaisen Kuolema on aina raskas, varsinkin meidän tapauksemme oli, mutta teidän avullanne siitä suoriutui helpommalla ja vähemmän surullisella tavalla. Todella hyvä ymmärrys asiakkaan suunnattomaan suruun ja epätavallisen kuoleman aiheuttamaan shokkiin.
Tulemme ehdottomasti käyttämään palveluitanne jatkossakin.
Lämpimästi suositellen.

27.10.2021 B.T

Kaikki toimi täsmällisesti, arkku ja kukkalaite oli kaunis, kiitos hyvästä palvelusta

26.10.2021: O.K

Kiitos teille , olitte meille suuri apu isämme hautajaisten järjestelemisessä.
Kaikki meni hienosti ja toiminta oli nopeaa ja asiantuntevaa.
Suosittelen lämpimästi.

Ystävällisin terveisin Tyttäret

28.9.2021 L.A

Sydämellinen kiitokseni hautauspalvelu Torolle erittäin hyvin ja heloposti sujuneesta prosessista veljeni hautausjärjestelyiden suhteen. Voin lämpimästi suositella tätä yritystä myös muille surussa apua tarvitseville.

22.9.2021 U.W

Tilaisuus hautausmaalla sujui hyvin. Havutus oli kauniisti tehty.
Yhteydenpito oli aktiivista ja osaavaa.

6.9.2021 V.M

Hei
Kiitos,asiat hoituvat sujuvasti ja sain mieltä askarruttaviin kysymyksiin heti vastaukset.
Voin suositella hyvillä mielillä myös muille.

3.8.2021 K.M

Kiitos erittäin hyvästä hautajaisien järjestely kokemuksesta . Kaikki oli erittäin hyvin ja kauniisti hoidettu

30.7.2021 D.K

Hei,
Kiitos asiallisesta asioiden hoidosta. Tällaiseen harvoin syntyy rutiinia. Ensikertalaisena hautausasioiden hoidossa tuntui siltä, että asiat saatiin toimimaan hyvin ja helposti. Kotisivunne valintamahdollisuuksineen olivat myös helppokäyttöiset ja informatiiviset. Kiitos paljon!
Yst.terv
Dan Koskinen

29.7.2021 J.K

Järjestelyt ja sopimus onnistui sujuvasti. Asiakaspalvelu tuntui henkilökohtaiselta vaikka asiat hoidettiin etänä. Asioita vahvistettiin ja tiedusteltiin sopivissa määrin. Järjestelyt sujuivat hienotunteisesti. Olen hyvin tyytyväinen ja voin suositella ko toimistoa lämpimästi.
Kiitos!

25.7.2021 S.E-K

Suuri kiitos erittäin toimivasta kokonaisuudesta ja palvelusta! Verrattuna moneen muuhun hautaustoimistoon hinnat ovat huomattavasti edullisempia mutta ei vaikuta laatuun. Edellisistä hautajaisjärjestelyistä tuli kuluneeksi liki parikymmentä vuotta, enkä muista että tuolloin asioiden hoito olisi käynyt näin vaivattomasti. Kaiken tarvittavan saa samasta paikasta aina pitopalvelusta hautakiven kaiverrukseen asti. Ei tarvitse soitella eri paikkoihin. Myös sähköpostiviesteihin kysymyksineen on vastattu vuorokauden sisällä. Voin todellakin suositella Toroa!

21.6.2021 K.F

Hautausjärjestely sujui alusta loppuun ripeästi sovitulla tavalla ja ammattitaitoisesti. Hinta-laatu suhde oli kilpailukykyinen.

7.6.2021 T.S

Kiitos teille hyvästä palvelusta! Kaikki toimi , niin kuin sovimme puhelimitse, varmistus vielä sähköpostilla .Olemme todella tyytyväisiä. Hienoa ,kun tämänkaltaista palvelua voi tilata netistä. Lasku oli se mitä sovittiin, ei mitään ylimääräisiä kuluja. KIITOS!

26.4.2021 P.L

Hienoa toimintaa kiitoksia. Olen suositlellut eteen päin Hautaustoimisto Toroa t pate.

20.4.2021 M.R

Erinomaisen hyvä palvelu ja helppo asiointi.
Lämmin suositus.

15.4.2021 C.N

Asiakaspalvelu lämmin ja kaikki toiveet onnistuneet lämmin kiitos hautaustoimisto Toro.

7.4.2021 E.M

Kiitos luotettavasta ja mutkattomasta palvelusta. Arkku ja kukkalaite olivat myös kauniita. Kaikki sujui hyvin asiallisesti ja tahdikkaasti. Lämpimästi suosittelen tätä palvelua.

5.4.2021 T.S

Kiitämme erittäin sujuvasta palvelustanne. Omaisille jäi hyvin aikaa järjestellä vainajan jälkeenjääneitä asioita, kun ammatti-ihmiset hoitivat hautausjärjestelyt.

9.3.2021 S.S

Lämpimät kiitokset vaivattomasta, ystävällisestä ja ammatitaitoisesta palvelusta isäni hautajaisjärjestelyissä. Kaikki hoitui yhdellä puhelin keskustelulla. Sain kaikkiin mieltäni askarruttaviin kysymyksiin selkeät vastaukset. Kustannuksista puhuminen oli helppoa ja selkeää. Suosittelen lämpimästi, sillä itselleni ensimmäistä kertaa hautajaisia järjestäneenä sain luotettavan ja hyvän kokemuksen tästä hautauspavelusta.

8.3.2021 R.L

Tilaus oli helppo tehdä, hoitui yhdellä soitolla. Kaikki meni sovitusti ja olemme tosi tyytyväisiä kokonaisuuteen.

2.3.2021 P.T

Kaikki järjestelyt toimivat sovitusti ja kauniisti. Olemme erittäin tyytyväisiä ja saimme hyvästeltyä rakkaamme meille tärkeällä ja sopivalla tavalla.
Kiitos!

24.2.2021 S.L

Kiitos erittäin asiallisesta, nopeasta ja myötäelävästä palvelusta. Kiitos myös siitä, että minulle annettiin hyviä neuvoja. Minusta tuntui kuin myös minun ”ajatuksiani” olisi luettu, ja näin helpotettu päätöksentekoa tässä vaikeassa tilanteessa, jolloin ”olin kuin sumussa”.
Kiitos siis ja hyvää kevättä.

20.2.2021 M.R

Asiantuntevaa, joustavaa ja ystavallista palvelua. Suosittelen! Varsinkin nain korona-aikaan oli mainiota, etta suunnittelun ja kaikki valinnat pystyi tekemaan verkossa.