Siirry sisältöön
VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Espoo

Hautaustoimisto Espoo

Helpottaaksemme omaisten surutyötä tarjoamme Espoossa valmiiksi hinnoiteltuja hautajaispaketteja.

Suunnittelulomakkeemme avulla voit myös suunnitella hautajaiset itse haluamillasi tuotteilla ja palveluilla. Kaikki yhteydenotot lomakkeiden kautta käsitellään maksuttomina tarjouspyyntöinä, jotka eivät sido mihinkään.

Hoidat järjestelyt ja valinnat kanssamme etänä puhelimella tai sähköpostin välityksellä ilman käyntiä hautaustoimistossa. Olemme sinuun yhteydessä haluamanasi aikana puhelimitse tai sähköpostilla.


Hautajaisten järjestäminen Espoossa

Hautausmaat, Espoo:

Espoossa on viisi hautausmaata:
Kappelin hautausmaa, Kirkon hautausmaa, Kellonummen hautausmaa, Gräsan uurnalehto sekä Tapiolan uurnalehto.

Espoon kappelin hautausmaa on kiireisin hautausmaa Espoon alueella.
Espoon kirkon hautausmaalle ei enää luovuteta uusia arkku- tai uurnahautapaikkoja.

Tietoa muistolehdoista ja hautapaikoista löydät sivuilta: Espoon seurakunnat

Krematorio, Espoo

Espoossa on yksi krematorio, joka sijaitsee Espoon siunauskappelin sekä kappelin hautausmaan yhteydessä. Espoon siunauskappelilla pidetään siunaustilaisuuksia tiistaista lauantaihin.

Kappelilla onkin jo jonkin verran ikää. Espoon siunauskappeli on rakennettu vuonna 1963. Siunauskappeli on Espoon käytetyin kappeli hautajaisia varten.

Espoon siunauskappelin ja muistotilaisuus tilan vuokra sekä papin/kanttorin palvelut ovat maksuttomia seurakunnan jäsenille.

Espoossa siunatun vainajan omaiselta varmistetaan aina saako seurakunta siunaustilaisuuden jälkeisenä sunnuntaina lukea vainajan nimen yhteisessä esirukouksessa, sytyttää kynttilän ja rukoilla edesmenneen puolesta.

Mikäli vainaja kuuluu seurakuntaan ei suoratuhkausta voida järjestää ilman lupaa kotiseurakunnan kirkkoherralta. Siunaus tulisi järjestää vaikka olisikin pieni saattoväki. Siunaustilaisuuden järjestämisestä ei kuitenkaan koidu lisäkustannuksia mikäli siunaustilaisuus pidetään Espoon siunauskappelilla.

Kirkkoon kuulumattoman hautaus, Espoo

Kirkkoon kuulumattomalle vainajalle järjestetään tavallisesti jäähyväistilaisuus, jossa kirkollinen osuus jää pois eikä vainajaa siunata. Jäähyväistilaisuus pidetään usein kappelissa, haudalla, itse järjestetyssä juhlatilassa tai vaikka ulkona luonnossa.

Lisätietoa

Tuhkan sirottelu, Espoo

Tarjoamme mahdollisuuden merituhkaukseen Espoon ja Helsingin alueella.

Merituhkaus


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 465 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’-paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkauspaketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 665 €

Hautaustoimiston ’Valo’-paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo-paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1255€

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti


Valmiiksi suunniteltujen pakettien sijaan voit aina valita hautajaisiin valikoimastamme haluamasi arkun, uurnan, kuljetukset ja surukukat.

Palvelemme myös hautakivien hankinnassa ja kunnostuksessa. Voit suunnitella uuden hautakiven tai pyytää tarjouksen vanhan kiven kultauksesta, oikaisusta ja uusista kaiverruksista.

Palvelemme tarvittaessa muistotilaisuuden pitopalvelun järjestämisessä ja perunkirjoituksessa. Teemme tarjouspyynnöstänne selkeän räätälöidyn tarjouksen ja hoidamme hautajaisjärjestelyt Espoossa sovitusti.

Olemme mukana surutyössäsi ja palvelemme sinulle sopivana aikana sähköpostilla tai puhelimitse.