Siirry sisältöön

Hautaustoimisto Naantali

VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Naantali

Hoida järjestelyt vaivatta ilman käyntiä hautaustoimistossa.

Voitte edetä joko valitsemalla Naantalin alueen valmiin hautaustoimiston paketin tai suunnittelemalla hautajaiset itse oheisella lomakkeella.
Kaikki yhteydenotot hautaustoimiston paketeista ja suunnittelulomakkeiden kautta ovat tarjouspyyntöjä, eivätkä ne sido lähettäjää mihinkään.

Hautajaisten järjestäminen Naantalissa

Hoidamme hautajaisia koko Suomen alueella. Alla tietoa hautajaisten järjestämisestä Naantalin alueella.

Olemme kehittäneet Naantalin alueelle kolme valmista hautaustoimiston pakettia ja suunnittelulomakkeen helpottaaksemme omaisen surutyötä. Voitte valita paketin tai täyttää suunnittelulomakkeen valitsemalla arkun, uurnan sekä kukkalaitteen. Onnistuneen lähetyksen jälkeen hautausalan ammattilainen on teihin yhteydessä puhelimitse sopiakseen järjestelyistä.

Naantalissa ei ole krematoriota. Vainajien tuhkaukset suoritetaan yleensä Turun Pyhän Ristin krematoriossa.

Naantalin hautausmaat

Naantalissa on kolme hautausmaata: Naantalin kirkon hautausmaa, Hakapellon hautausmaa ja Velkuan hautausmaa. Naantalin kirkon hautausmaalla ei ole uusia arkkuhautapaikkoja. Arkkuhautapaikan saa Hakapellon hautausmaalta. Naantalin seurakuntayhtymälle kuuluu neljä kirkkoa ja kaksi kappelia. Siunaustilaisuuden voi pitää esimerkiksi Hakapellon kappelissa, jonne mahtuu 125 henkilöä.

Lähde: https://www.naantalinseurakunta.fi/perhejuhlat/hautajaiset


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 495 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 695 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1285€

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti