Siirry sisältöön
VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Naantali

Hautaustoimisto Naantali

Helpottaaksemme omaisten surutyötä tarjoamme Naantalissa valmiiksi hinnoiteltuja hautajaispaketteja. Suunnittelulomakkeemme avulla voit myös suunnitella hautajaiset itse haluamillasi tuotteilla ja palveluilla. Kaikki yhteydenotot lomakkeiden kautta käsitellään maksuttomina tarjouspyyntöinä, jotka eivät sido mihinkään.

Hoidat järjestelyt ja valinnat kanssamme etänä puhelimella tai sähköpostin välityksellä ilman käyntiä hautaustoimistossa. Olemme sinuun yhteydessä haluamanasi aikana puhelimitse tai sähköpostilla.


Hautajaisten järjestäminen Naantalissa

Hautausmaat, Naantali:

Naantalissa on kolme hautausmaata: Naantalin kirkon hautausmaa, Hakapellon hautausmaa ja Velkuan hautausmaa. Naantalin kirkon hautausmaalla ei ole uusia arkkuhautapaikkoja. Arkkuhautapaikan saa Hakapellon hautausmaalta. Naantalin seurakuntayhtymälle kuuluu neljä kirkkoa ja kaksi kappelia. Siunaustilaisuuden voi pitää esimerkiksi Hakapellon kappelissa, jonne mahtuu 125 henkilöä.

Lähde: https://www.naantalinseurakunta.fi/perhejuhlat/hautajaiset

Krematorio, Naantali

Naantalissa ei ole krematoriota. Vainajien tuhkaukset suoritetaan yleensä Turun Pyhän Ristin krematoriossa.

Kirkkoon kuulumattoman hautaus, Naantali

Kirkkoon kuulumattomalle vainajalle järjestetään tavallisesti jäähyväistilaisuus, jossa kirkollinen osuus jää pois eikä vainajaa siunata. Jäähyväistilaisuus pidetään usein kappelissa, haudalla, itse järjestetyssä juhlatilassa tai vaikka ulkona luonnossa.

Lisätietoa

Tuhkan sirottelu, Naantali

Naantalin kirkon hautausmaalla on erillinen tuhkan sirottelualue.


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 595 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 795 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1385€

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti


Hautajaispalvelut Naantalissa

Valmiiksi suunniteltujen pakettien sijaan voit aina valita hautajaisiin valikoimastamme haluamasi arkun, uurnan,kuljetukset ja surukukat. Palvelemme myös hautakivien hankinnassa ja kunnostuksessa. Voit suunnitella uuden hautakiven tai pyytää tarjouksen vanhan kiven kultauksesta, oikaisusta ja uusista kaiverruksista.

Palvelemme myös tarvittaessa muistotilaisuuden pitopalvelun järjestämisessä ja perunkirjoituksessa. Teemme asiakkaan tarjouspyynnöstä selkeän räätälöidyn tarjouksen ja hoidamme hautajaisjärjestelyt Naantalissa sovitusti. Olemme mukana surutyössäsi ja palvelemme sinulle sopivana aikana sähköpostilla tai puhelimitse.