Siirry sisältöön

Hautaustoimisto Oulu

VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Oulu

Hoida järjestelyt vaivatta ilman käyntiä hautaustoimistossa.

Voitte edetä joko valitsemalla Oulun alueen valmiin hautaustoimiston paketin tai suunnittelemalla hautajaiset itse oheisella lomakkeella.
Kaikki yhteydenotot hautaustoimiston paketeista ja suunnittelulomakkeiden kautta ovat tarjouspyyntöjä, eivätkä ne sido lähettäjää mihinkään.

Hautajaisten järjestäminen Oulussa

Hoidamme hautajaisia koko Suomen alueella. Alla tietoa hautajaisten järjestämisestä Oulun alueella.

Olemme kehittäneet Oulun alueelle kolme valmista hautaustoimiston pakettia ja suunnittelulomakkeen helpottaaksemme omaisen surutyötä. Voitte valita paketin tai täyttää suunnittelulomakkeen valitsemalla arkun, uurnan sekä kukkalaitteen. Onnistuneen lähetyksen jälkeen hautausalan ammattilainen on teihin yhteydessä puhelimitse sopiakseen järjestelyistä.

Oulun krematorio

Oulussa on yksi krematorio, joka sijaitsee Oulun hautausmaalla Intiössä. Hautausmaan yhteydessä on myös Intiön kappeli, jossa on iso ja pieni sali. Isoon saliin mahtuu 200 henkeä ja pieneen saliin 50 henkeä.

Oulun hautausmaalla on Intiön kappelin lisäksi toinenkin siunauskappeli, Vanha kappeli. Vanhaan kappeliin mahtuu n.100 henkeä.

Hautausmaat Oulussa

Oulun seurakuntayhtymän alueella on käytössä 13 hautausmaata: Haukiputaan uusi ja vanha hautausmaa, Jäälin hautausmaa, Kiimingin hautausmaa, Kiviharjun hautausmaa, Oulujoen hautausmaa, Oulunsalon hautausmaa, Oulun hautausmaa, Sankarihautausmaat, Tannilan hautausmaa, Yli-Iin kirkonkylän hautausmaa, Ylikiimingin kirkkotarhat ja Ylivuoton hautausmaa.

Lähde: Hautajaiset – Oulun seurakunnat


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 715 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 915 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1505 €

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti