Siirry sisältöön
VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Oulu

Hoida järjestelyt vaivatta ilman käyntiä hautaustoimistossa. 

Voitte edetä joko valitsemalla Oulun alueen valmiin hautaustoimiston paketin tai suunnittelemalla hautajaiset itse oheisella lomakkeella.
Kaikki yhteydenotot hautaustoimiston paketeista ja suunnittelulomakkeiden kautta ovat tarjouspyyntöjä, eivätkä ne sido lähettäjää mihinkään.

Hoidat järjestelyt ja valinnat kanssamme etänä puhelimella tai sähköpostin välityksellä ilman käyntiä hautaustoimistossa. Olemme sinuun yhteydessä haluamanasi aikana puhelimitse tai sähköpostilla.


Hautajaisten järjestäminen Oulussa

Oulun krematorio

Oulussa on yksi krematorio, joka sijaitsee Oulun hautausmaalla Intiössä. Hautausmaan yhteydessä on myös Intiön kappeli, jossa on iso ja pieni sali. Isoon saliin mahtuu 200 henkeä ja pieneen saliin 50 henkeä.

Oulun hautausmaalla on Intiön kappelin lisäksi toinenkin siunauskappeli, Vanha kappeli. Vanhaan kappeliin mahtuu n.100 henkeä.

Hautausmaat Oulussa

Oulun seurakuntayhtymän alueella on käytössä 13 hautausmaata: Haukiputaan uusi ja vanha hautausmaa, Jäälin hautausmaa, Kiimingin hautausmaa, Kiviharjun hautausmaa, Oulujoen hautausmaa, Oulunsalon hautausmaa, Oulun hautausmaa, Sankarihautausmaat, Tannilan hautausmaa, Yli-Iin kirkonkylän hautausmaa, Ylikiimingin kirkkotarhat ja Ylivuoton hautausmaa.

Lähde: Hautajaiset – Oulun seurakunnat

Kirkkoon kuulumattoman hautaus, Oulu

Kirkkoon kuulumattomalle vainajalle järjestetään tavallisesti jäähyväistilaisuus, jossa kirkollinen osuus jää pois eikä vainajaa siunata. Jäähyväistilaisuus pidetään usein kappelissa, haudalla, itse järjestetyssä juhlatilassa tai vaikka ulkona luonnossa.

Lisätietoa


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 845 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun siirron ja huollon, yhden kuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 935 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun siirron ja huollon, yhden kuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1530 €

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun siirto ja huolto, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti


Valmiiksi suunniteltujen pakettien sijaan voit aina valita hautajaisiin valikoimastamme haluamasi arkun, uurnan, kuljetukset ja surukukat.

Palvelemme myös hautakivien hankinnassa ja kunnostuksessa. Voit suunnitella uuden hautakiven tai pyytää tarjouksen vanhan kiven kultauksesta, oikaisusta ja uusista kaiverruksista.

Palvelemme tarvittaessa perunkirjoituksessa. Teemme tarjouspyynnöstäsi selkeän räätälöidyn tarjouksen ja hoidamme hautajaisjärjestelyt Oulussa sovitusti. Olemme mukana surutyössäsi ja palvelemme sinulle sopivana aikana sähköpostilla tai puhelimitse.