Siirry sisältöön
VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Jyväskylä

Hautaustoimisto Jyväskylä

Helpottaaksemme omaisten surutyötä tarjoamme Jyväskylässä valmiiksi hinnoiteltuja hautajaispaketteja.

Suunnittelulomakkeemme avulla voit myös suunnitella hautajaiset itse haluamillasi tuotteilla ja palveluilla. Kaikki yhteydenotot lomakkeiden kautta käsitellään maksuttomina tarjouspyyntöinä, jotka eivät sido mihinkään.

Hoidat järjestelyt ja valinnat kanssamme etänä puhelimella tai sähköpostin välityksellä ilman käyntiä hautaustoimistossa. Olemme sinuun yhteydessä haluamanasi aikana puhelimitse tai sähköpostilla.


Hautajaisten järjestäminen Jyväskylässä

Jyväskylässä on yksi krematorio

Jyväskylässä on yksi krematorio, joka sijaitsee Mäntykankaan hautausmaalla. Hautausmaan yhteydessä sijaitsee myös Mäntykankaan hautausmaan kappeli ja krematorio. Kappeliin mahtuu 170 henkeä. Siunaustilaisuuksia pidetään ainoastaan perjantaisin ja lauantaisin.

Jyväskylän alueella on kuusi hautausmaata

Jyväskylän seurakunnan alueella on kuusi hautausmaata: Korpilahden hautausmaa, Lahjaharjun hautausmaa, Mäntykankaan hautausmaa, Säynätsalon hautausmaa, Tikkakosken hautausmaa ja Vanha hautausmaa.
Arkkuhautaosastojen lisäksi Mäntykankaan hautausmaalla on uurnahautaosasto ja uurnametsähautausmaa, kolumbaario eli uurnaholvi sekä muistolehto.

Lähde: Hautajaiset – Jyväskylän seurakunta (jyvaskylanseurakunta.fi)

 Kirkkoon kuulumattoman hautaus, Jyväskylä

Kirkkoon kuulumattomalle vainajalle järjestetään tavallisesti jäähyväistilaisuus, jossa kirkollinen osuus jää pois eikä vainajaa siunata. Jäähyväistilaisuus pidetään usein kappelissa, haudalla, itse järjestetyssä juhlatilassa tai vaikka ulkona luonnossa.

Lisätietoa


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 595 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 795 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1385 €

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti


Valmiiksi suunniteltujen pakettien sijaan voit aina valita hautajaisiin valikoimastamme haluamasi arkun, uurnan, kuljetukset ja surukukat.

Palvelemme myös hautakivien hankinnassa ja kunnostuksessa. Voit suunnitella uuden hautakiven tai pyytää tarjouksen vanhan kiven kultauksesta, oikaisusta ja uusista kaiverruksista.

Palvelemme tarvittaessa perunkirjoituksessa. Teemme tarjouspyynnöstäsi selkeän räätälöidyn tarjouksen ja hoidamme hautajaisjärjestelyt Jyväskylässä sovitusti. Olemme mukana surutyössäsi ja palvelemme sinulle sopivana aikana sähköpostilla tai puhelimitse.