Siirry sisältöön

Hautaustoimisto Jyväskylä

VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Jyväskylä

Hoida järjestelyt vaivatta ilman käyntiä hautaustoimistossa.

Voitte edetä joko valitsemalla Jyväskylän alueen valmiin hautaustoimiston paketin tai suunnittelemalla hautajaiset itse oheisella lomakkeella.
Kaikki yhteydenotot hautaustoimiston paketeista ja suunnittelulomakkeiden kautta ovat tarjouspyyntöjä, eivätkä ne sido lähettäjää mihinkään.

Hautajaisten järjestäminen Jyväskylässä

Hoidamme hautajaisia koko Suomen alueella. Alla tietoa hautajaisten järjestämisestä Jyväskylän alueella.

Olemme kehittäneet Jyväskylän alueelle kolme valmista hautaustoimiston pakettia ja suunnittelulomakkeen helpottaaksemme omaisen surutyötä. Voitte valita paketin tai täyttää suunnittelulomakkeen valitsemalla arkun, uurnan sekä kukkalaitteen. Onnistuneen lähetyksen jälkeen hautausalan ammattilainen on teihin yhteydessä puhelimitse sopiakseen järjestelyistä.

Jyväskylässä on yksi krematorio

Jyväskylässä on yksi krematorio, joka sijaitsee Mäntykankaan hautausmaalla. Hautausmaan yhteydessä sijaitsee myös Mäntykankaan hautausmaan kappeli ja krematorio. Kappeliin mahtuu 170 henkeä. Siunaustilaisuuksia pidetään ainoastaan perjantaisin ja lauantaisin.

Jyväskylän alueella on kuusi hautausmaata

Jyväskylän seurakunnan alueella on kuusi hautausmaata: Korpilahden hautausmaa, Lahjaharjun hautausmaa, Mäntykankaan hautausmaa, Säynätsalon hautausmaa, Tikkakosken hautausmaa ja Vanha hautausmaa.
Arkkuhautaosastojen lisäksi Mäntykankaan hautausmaalla on uurnahautaosasto ja uurnametsähautausmaa, kolumbaario eli uurnaholvi sekä muistolehto.

Lähde: Hautajaiset – Jyväskylän seurakunta (jyvaskylanseurakunta.fi)


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 625 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 825 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1415 €

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti