Siirry sisältöön

Hautaustoimisto Helsinki

VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Helsinki

Hoida järjestelyt vaivatta ilman käyntiä hautaustoimistossa.

Voitte edetä joko valitsemalla Helsingin alueen valmiin hautaustoimiston paketin tai suunnittelemalla hautajaiset itse oheisella lomakkeella.
Kaikki yhteydenotot hautaustoimiston paketeista ja suunnittelulomakkeiden kautta ovat tarjouspyyntöjä, eivätkä ne sido lähettäjää mihinkään.

Hautajaisten järjestäminen Helsingissä

Hoidamme hautajaisia koko Suomen alueella. Alla tietoa hautajaisten järjestämisestä Helsingin alueella.
Olemme kehittäneet Helsingin alueelle kolme valmista hautaustoimiston pakettia ja suunnittelulomakkeen helpottaaksemme omaisen surutyötä. Voitte valita paketin tai täyttää suunnittelulomakkeen valitsemalla arkun, uurnan sekä kukkalaitteen.  Onnistuneen lähetyksen jälkeen hautausalan ammattilainen on teihin yhteydessä puhelimitse sopiakseen järjestelyistä.

Helsingissä on kolme krematoriota:

Hietaniemessä
Hietaniemen krematorio suomen vanhin krematorio. Hietaniemen krematoriossa on iso ja pieni krematorion kappeli joissa hautajaiset voidaan pitää. Krematorion kappeleita ylläpitää yksityinen krematoriosäätiö, joka veloittaa myös kirkkoon kuuluvilta tilavuokran. Toki hautausmaan vieressä on myös Helsingin suosituimmat Hietaniemen uusi kappeli sekä Hietaniemen vanha kappeli. Hietaniemen uusi sekä vanha kappeli kuuluvat Helsingin seurakuntayhtymälle ja kappeleista ei peritä vuokraa mikäli vainaja kuuluu kirkkoon.

Malmilla
Malmin krematorio jonka yhteydessä on Suomen suurin hautausmaa Malmin hautausmaa. Samassa kompleksissa on Malmin suuri, itäinen sekä läntinen kappeli.

Honkanummella
Honkanummen krematorio joka sijaitsee Vantaan puolella, mutta jonka omistaja on Helsingin seurakuntayhtymä. Honkanummella on myös hautausmaa sekä Honkanummen iso ja pieni kappeli.

Helsingin hautausmaat

Helsingissä on kuusi hautausmaata: Maunulan uurnalehto, Malmin hautausmaa, Hietaniemen hautausmaa, Honkanummen hautausmaa, Kulosaaren hautausmaa, Östersundomin hautausmaa.

 

https://www.helsinginseurakunnat.fi/hautaansiunaaminen.html.stx
http://www.krematorio.fi/fi/


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 495 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 695 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1285€

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti