Siirry sisältöön
VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Helsinki

Hautaustoimisto Helsinki

Helpottaaksemme omaisten surutyötä tarjoamme Helsingissä valmiiksi hinnoiteltuja hautajaispaketteja.

Suunnittelulomakkeemme avulla voit myös suunnitella hautajaiset itse haluamillasi tuotteilla ja palveluilla. Kaikki yhteydenotot lomakkeiden kautta käsitellään maksuttomina tarjouspyyntöinä, jotka eivät sido mihinkään.

Hoidat järjestelyt ja valinnat kanssamme etänä puhelimella tai sähköpostin välityksellä ilman käyntiä hautaustoimistossa. Olemme sinuun yhteydessä haluamanasi aikana puhelimitse tai sähköpostilla.


Hautajaisten järjestäminen Helsingissä

Hautausmaat, Helsinki:

Helsingissä on kuusi hautausmaata:
Maunulan uurnalehto, Malmin hautausmaa, Hietaniemen hautausmaa, Honkanummen hautausmaa, Kulosaaren hautausmaa, ja Östersundomin hautausmaa.

Tietoa muistolehdoista ja hautapaikoista löydät sivuilta:

Helsingin seurakunnat

 

Krematorio, Helsinki

Helsingissä on kolme krematoriota:
Hietaniemessä, Malmilla ja Honkanummella.

Hietaniemen krematorio on Suomen vanhin krematorio. Krematorion yhteydessä on iso ja pieni kappeli, joissa hautajaiset voidaan pitää. Hautausmaan vieressä sijaitsevat myös Hietaniemen uusi kappeli sekä Hietaniemen vanha kappeli, jotka kuuluvat Helsingin seurakuntayhtymälle.

Malmin krematorio sijaitsee Malmin hautausmaan yhteydessä. Samassa kompleksissa ovat myös Malmin Iso, Itäinen ja Läntinen kappeli.

Honkanummen krematorio sijaitsee Vantaalla, mutta on Helsingin seurakuntayhtymän omistuksessa. Honkanummella on myös iso ja pieni kappeli.

 

 Kirkkoon kuulumattoman hautaus, Helsinki

Kirkkoon kuulumattomalle vainajalle järjestetään tavallisesti jäähyväistilaisuus, jossa kirkollinen osuus jää pois eikä vainajaa siunata. Jäähyväistilaisuus pidetään usein kappelissa, haudalla, itse järjestetyssä juhlatilassa tai vaikka ulkona luonnossa.

Lisätietoa

 

Tuhkan sirottelu, Helsinki

Tarjoamme mahdollisuuden merituhkaukseen Helsingin ja Espoon alueella.

Merituhkaus


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 595 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun siirron ja huollon, yhden kuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 685 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun siirron ja huollon, yhden kuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1280€

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun siirron ja huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti


Valmiiksi suunniteltujen pakettien sijaan voit aina valita hautajaisiin valikoimastamme haluamasi arkun, uurnan, kuljetukset ja surukukat.

Palvelemme myös hautakivien hankinnassa ja kunnostuksessa. Voit suunnitella uuden hautakiven tai pyytää tarjouksen vanhan kiven kultauksesta, oikaisusta ja uusista kaiverruksista.

Palvelemme tarvittaessa muistotilaisuuden pitopalvelun järjestämisessä ja perunkirjoituksessa. Teemme tarjouspyynnöstäsi selkeän räätälöidyn tarjouksen ja hoidamme hautajaisjärjestelyt Helsingissä sovitusti. Olemme mukana surutyössäsi ja palvelemme sinulle sopivana aikana sähköpostilla tai puhelimitse.