Siirry sisältöön
VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Nummela

Hoida järjestelyt vaivatta ilman käyntiä hautaustoimistossa.

Voitte edetä joko valitsemalla Nummelan alueen valmiin hautaustoimiston paketin tai suunnittelemalla hautajaiset itse oheisella lomakkeella.
Kaikki yhteydenotot hautaustoimiston paketeista ja suunnittelulomakkeiden kautta ovat tarjouspyyntöjä, eivätkä ne sido lähettäjää mihinkään.

Hautajaisten järjestäminen Nummelassa

Hoidamme hautajaisia koko Suomen alueella. Alla tietoa hautajaisten järjestämisestä Nummelan alueella.

Olemme kehittäneet Nummelan alueelle kolme valmista hautaustoimiston pakettia ja suunnittelulomakkeen helpottaaksemme omaisen surutyötä. Voitte valita paketin tai täyttää suunnittelulomakkeen valitsemalla arkun, uurnan sekä kukkalaitteen. Onnistuneen lähetyksen jälkeen hautausalan ammattilainen on teihin yhteydessä puhelimitse sopiakseen järjestelyistä.

Nummelassa ei ole krematoriota. Vainajien tuhkaukset suoritetaan yleensä Hietaniemen krematoriossa.

Hautausmaat Nummelassa

Nummelan alue kuuluu Vihdin seurakuntaan ja Vihdin seurakunnalla on kolme käytössä olevaa hautausmaata: Kirkonmäen hautausmaa, Vihdin hautausmaa sekä Vihtijärven hautausmaa. Kirkonmäen hautausmaalta ei enää luovuteta uusia hautapaikkoja.

Pääsääntöisesti siunaustilaisuudet pidetään Vihdin kirkossa, johon mahtuu 500-600 henkilöä. Nummelan kirkkoa on myös mahdollista käyttää. Siunaustilaisuuden voi järjestää myös Vihtijärven kappelissa, jos vainaja haudataan Vihtijärven hautausmaalle.

Lähde: https://www.vihdinseurakunta.fi/hautajaiset


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 665 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 865 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1455 €

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti