Siirry sisältöön
VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Porvoo

Hautaustoimisto Porvoo

Helpottaaksemme omaisten surutyötä tarjoamme Porvoossa valmiiksi hinnoiteltuja hautajaispaketteja. Suunnittelulomakkeemme avulla voit myös suunnitella hautajaiset itse haluamillasi tuotteilla ja palveluilla. Kaikki yhteydenotot lomakkeiden kautta käsitellään maksuttomina tarjouspyyntöinä, jotka eivät sido mihinkään.

Hoidat järjestelyt ja valinnat kanssamme etänä puhelimella tai sähköpostin välityksellä ilman käyntiä hautaustoimistossa. Olemme sinuun yhteydessä haluamanasi aikana puhelimitse tai sähköpostilla.


Hautajaisten järjestäminen Porvoossa

Hautausmaat, Porvoo:

Porvoossa on yksi hautausmaa, Näsinmäen hautausmaa. Hautausmaa myöntää uusia arkkuhautapaikkoja sekä uusia uurnahautapaikkoja.

Lähde: https://www.porvoonseurakunta.fi/hautajaiset

Porvoossa ei ole krematoriota:

Vainajan tuhkaus suoritetaan pääsääntöisesti Helsingin seurakuntayhtymän Honkanummen hautausmaan krematoriossa.

Porvossa siunaustilaisuudet pääsääntöisesti järjestetään Näsinmäen hautausmaan siunauskappelissa. Kappeliin mahtuu n. 90 henkilöä.

Mikäli saattoväki ylittää 100 henkilön rajan on suotavaa pitää tilaisuus Porvoon tuomiokirkossa tai Pikkukirkossa.

Kirkkoon kuulumattoman hautaus, Porvoo

Kirkkoon kuulumattomalle vainajalle järjestetään tavallisesti jäähyväistilaisuus, jossa kirkollinen osuus jää pois eikä vainajaa siunata. Jäähyväistilaisuus pidetään usein kappelissa, haudalla, itse järjestetyssä juhlatilassa tai vaikka ulkona luonnossa. 

Tuhkan sirottelu, Porvoo

Näsin hautausmaalla on erillinen alue tuhkien sirotteluun.


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 665 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 865 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1455 €

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti


Hautajaisjärjestelyt Porvoossa

Valmiiksi suunniteltujen pakettien sijaan voit aina valita hautajaisiin valikoimastamme haluamasi arkun, uurnan,kuljetukset ja surukukat. Palvelemme myös hautakivien hankinnassa ja kunnostuksessa. Voit suunnitella uuden hautakiven tai pyytää tarjouksen vanhan kiven kultauksesta, oikaisusta ja uusista kaiverruksista.

Palvelemme myös tarvittaessa muistotilaisuuden pitopalvelun järjestämisessä ja perunkirjoituksessa. Teemme asiakkaan tarjouspyynnöstä selkeän räätälöidyn tarjouksen ja hoidamme hautajaisjärjestelyt Porvoossa sovitusti. Olemme mukana surutyössäsi ja palvelemme sinulle sopivana aikana sähköpostilla tai puhelimitse.