Siirry sisältöön
VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Turku

Hautaustoimisto Turku

Helpottaaksemme omaisten surutyötä tarjoamme Turussa valmiiksi hinnoiteltuja hautajaispaketteja.

Suunnittelulomakkeemme avulla voit myös suunnitella hautajaiset itse haluamillasi tuotteilla ja palveluilla. Kaikki yhteydenotot lomakkeiden kautta käsitellään maksuttomina tarjouspyyntöinä, jotka eivät sido mihinkään.

Hoidat järjestelyt ja valinnat kanssamme etänä puhelimella tai sähköpostin välityksellä ilman käyntiä hautaustoimistossa. Olemme sinuun yhteydessä haluamanasi aikana puhelimitse tai sähköpostilla.


Hautajaisten järjestäminen Turussa

Hautausmaat, Turku:

Turussa on yhdeksän hautausmaata:
Kakskerran hautausmaa, Katariinan hautausmaa, Kuusiston hautausmaa, Kärsämäen hautausmaa, Maarian hautausmaa, Maarian kirkkomaa, Paattisten hautausmaa, Piikkiön hautausmaa sekä Turun hautausmaa. Näistä suurin on Turun hautausmaa.

Turun tunnetuin siunauskappeli on Ylösnousemuskappeli, joka sijaitsee Turun hautausmaalla. Tämä on oiva paikka pitää siunaustilaisuus mikäli arkkuhautapaikka on Turun hautausmaalla. Ylösnousemuskappelia pidetään Pohjoismaiden kauneimpana kappelina. 

Tietoa muistolehdoista ja hautapaikoista löydät sivuilta:
Turun seurakunnat

Krematorio, Turku

Turussa on yksi krematorio, joka sijaitsee Pyhän Ristin kappelin alakerrassa. Pyhän Ristin kappelin ulkopuolella on Turun hautausmaa. Tilaisuuden päätyttyä krematorion henkilökunta hoitaa arkun siirron kappelista krematorion puolelle. Näin säästytään ylimääräisiltä kuljetuskustannuksilta.

 

Kirkkoon kuulumattoman hautaus, Turku

Kirkkoon kuulumattomalle vainajalle järjestetään tavallisesti jäähyväistilaisuus, jossa kirkollinen osuus jää pois eikä vainajaa siunata. Jäähyväistilaisuus pidetään usein kappelissa, haudalla, itse järjestetyssä juhlatilassa tai vaikka ulkona luonnossa.

Lisätietoa

 

Tuhkan sirottelu, Turku

Turun hautausmaalla ja Piikkiön hautausmaalla on erilliset tuhkansirottelualueet. Turussa tuhkan sirottelu on myös sallittua rajatuilla alueilla kuudessa kohteessa kaupungin vesialueilla. Nämä kohteet ovat Koroistenniemi, Vähätori, Crichtoninkatu, Pikisaari, Ruissalo ja Vepsä.

Kaupungin vesialueiden sirottelupaikat


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 595 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’-paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkauspaketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 795 €

Hautaustoimiston ’Valo’-paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo-paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1385€

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti


Valmiiksi suunniteltujen pakettien sijaan voit aina valita hautajaisiin valikoimastamme haluamasi arkun, uurnan, kuljetukset ja surukukat.

Palvelemme myös hautakivien hankinnassa ja kunnostuksessa. Voit suunnitella uuden hautakiven tai pyytää tarjouksen vanhan kiven kultauksesta, oikaisusta ja uusista kaiverruksista.

Palvelemme tarvittaessa muistotilaisuuden pitopalvelun järjestämisessä ja perunkirjoituksessa. Teemme asiakkaan tarjouspyynnöstä selkeän räätälöidyn tarjouksen ja hoidamme hautajaisjärjestelyt Turussa sovitusti. Olemme mukana surutyössäsi ja palvelemme sinulle sopivana aikana sähköpostilla tai puhelimitse.