Siirry sisältöön

Hautaustoimisto Kotka

VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Kotka

Hoida järjestelyt vaivatta ilman käyntiä hautaustoimistossa.

Voitte edetä joko valitsemalla Kotkan alueen valmiin hautaustoimiston paketin tai suunnittelemalla hautajaiset itse oheisella lomakkeella.
Kaikki yhteydenotot hautaustoimiston paketeista ja suunnittelulomakkeiden kautta ovat tarjouspyyntöjä, eivätkä ne sido lähettäjää mihinkään.

Hautajaisten järjestäminen Kotkassa

Hoidamme hautajaisia koko Suomen alueella. Alla tietoa hautajaisten järjestämisestä Kotkan alueella.

Olemme kehittäneet Kotkan alueelle kolme valmista hautaustoimiston pakettia ja suunnittelulomakkeen helpottaaksemme omaisen surutyötä. Voitte valita paketin tai täyttää suunnittelulomakkeen valitsemalla arkun, uurnan sekä kukkalaitteen. Onnistuneen lähetyksen jälkeen hautausalan ammattilainen on teihin yhteydessä puhelimitse sopiakseen järjestelyistä.

Kotkassa on yksi krematorio

Kymen krematorio. Krematorion yhteydessä sijaitsee Parikan siunauskappeli. Kotka-Kymin seurakunnan alueella tuhkaus on erittäin yleinen hautaustapa.

Siunaustilaisuuden voi pitää myös esimerkiksi Laajakosken kappelissa, jonne mahtuu istumaan 120 henkilöä. Seurakunnalla on kaksi kappelia, joissa pidetään pelkästään siunaustilaisuuksia: Parikan siunauskappeli (108 istuma paikkaa) ja Metsäkulman siunauskappeli (tilaa 120 henkilölle).

Kotka-Kymin alueella on kymmenen hautausmaata

Kotka-Kymin seurakunnan alueella on 10 hautausmaata: Parikan hautausmaa, Laajakosken hautausmaa, Metsäkulman hautausmaa, Helilän hautausmaa ja kappelihautausmaa, Kymin vanha hautausmaa, Kotkan vanha hautausmaa, Mussalon hautausmaa, Hurukselan hautausmaa sekä Kirkonmaan saarihautausmaa. Lisäksi alueella on kaksi sankarihautausmaata: Kotkan sankarihautausmaa ja Kymin sankarihautausmaa.

Lähde: Hautajaiset – www.kotka-kyminseurakunta.fi


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 715 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 915 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1505 €

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti