Siirry sisältöön
VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Kotka

Hautaustoimisto Kotka

Helpottaaksemme omaisten surutyötä tarjoamme Kotkassa valmiiksi hinnoiteltuja hautajaispaketteja.

Suunnittelulomakkeemme avulla voit myös suunnitella hautajaiset itse haluamillasi tuotteilla ja palveluilla. Kaikki yhteydenotot lomakkeiden kautta käsitellään maksuttomina tarjouspyyntöinä, jotka eivät sido mihinkään.

Hoidat järjestelyt ja valinnat kanssamme etänä puhelimella tai sähköpostin välityksellä ilman käyntiä hautaustoimistossa. Olemme sinuun yhteydessä haluamanasi aikana puhelimitse tai sähköpostilla.


Hautajaisten järjestäminen Kotkassa

Kotkassa on yksi krematorio

Kymen krematorio. Krematorion yhteydessä sijaitsee Parikan siunauskappeli. Kotka-Kymin seurakunnan alueella tuhkaus on erittäin yleinen hautaustapa.

Siunaustilaisuuden voi pitää myös esimerkiksi Laajakosken kappelissa, jonne mahtuu istumaan 120 henkilöä. Seurakunnalla on kaksi kappelia, joissa pidetään pelkästään siunaustilaisuuksia: Parikan siunauskappeli (108 istuma paikkaa) ja Metsäkulman siunauskappeli (tilaa 120 henkilölle).

Kotka-Kymin alueella on kymmenen hautausmaata

Kotka-Kymin seurakunnan alueella on 10 hautausmaata: Parikan hautausmaa, Laajakosken hautausmaa, Metsäkulman hautausmaa, Helilän hautausmaa ja kappelihautausmaa, Kymin vanha hautausmaa, Kotkan vanha hautausmaa, Mussalon hautausmaa, Hurukselan hautausmaa sekä Kirkonmaan saarihautausmaa. Lisäksi alueella on kaksi sankarihautausmaata: Kotkan sankarihautausmaa ja Kymin sankarihautausmaa.

Lähde: Hautajaiset – www.kotka-kyminseurakunta.fi

Kirkkoon kuulumattoman hautaus, Kotka

Kirkkoon kuulumattomalle vainajalle järjestetään tavallisesti jäähyväistilaisuus, jossa kirkollinen osuus jää pois eikä vainajaa siunata. Jäähyväistilaisuus pidetään usein kappelissa, haudalla, itse järjestetyssä juhlatilassa tai vaikka ulkona luonnossa.

Lisätietoa


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 845 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun siirron ja huollon, yhden kuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 935 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun siirron ja huollon, yhden kuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1530 €

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun siirron ja huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti


Valmiiksi suunniteltujen pakettien sijaan voit aina valita hautajaisiin valikoimastamme haluamasi arkun, uurnan, kuljetukset ja surukukat.

Palvelemme myös hautakivien hankinnassa ja kunnostuksessa. Voit suunnitella uuden hautakiven tai pyytää tarjouksen vanhan kiven kultauksesta, oikaisusta ja uusista kaiverruksista.

Palvelemme tarvittaessa perunkirjoituksessa. Teemme tarjouspyynnöstäsi selkeän räätälöidyn tarjouksen ja hoidamme hautajaisjärjestelyt Kotkassa sovitusti. Olemme mukana surutyössäsi ja palvelemme sinulle sopivana aikana sähköpostilla tai puhelimitse.