Siirry sisältöön
VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Tuusula

Hautaustoimisto Tuusula

Helpottaaksemme omaisten surutyötä tarjoamme Tuusulassa valmiiksi hinnoiteltuja hautajaispaketteja. Suunnittelulomakkeemme avulla voit myös suunnitella hautajaiset itse haluamillasi tuotteilla ja palveluilla. Kaikki yhteydenotot lomakkeiden kautta käsitellään maksuttomina tarjouspyyntöinä, jotka eivät sido mihinkään.

Hoidat järjestelyt ja valinnat kanssamme etänä puhelimella tai sähköpostin välityksellä ilman käyntiä hautaustoimistossa. Olemme sinuun yhteydessä haluamanasi aikana puhelimitse tai sähköpostilla.


Hautajaisten järjestäminen Tuusulassa

Hautausmaat, Tuusula:

Tuusulassa on kolme hautausmaata. Paijalan hautausmaa, Kellokosken hautausmaa sekä Jokelan uurnalehto. Tuusulassa on yhteensä neljä kappelia, joissa pidetään siunaustilaisuuksia: Paijalan kappeli, Kellokosken kappeli, Tuusulan kirkko sekä Kellokosken kirkko.

Lähde: https://www.tuusulanseurakunta.fi/2261-hautausmaat

Tuusulassa ei ole krematoriota:

Vainajien tuhkaukset suoritetaan yleensä Hietaniemen krematoriossa Helsingissä.

Kirkkoon kuulumattoman hautaus, Tuusula

Kirkkoon kuulumattomalle vainajalle järjestetään tavallisesti jäähyväistilaisuus, jossa kirkollinen osuus jää pois eikä vainajaa siunata. Jäähyväistilaisuus pidetään usein kappelissa, haudalla, itse järjestetyssä juhlatilassa tai vaikka ulkona luonnossa. 

Lisätietoa

Järvenpään, Keravan, Sipoon ja Tuusulan seurakunnilla on yhteinen tunnukseton hauta-alue, joka sijaitsee Tuusulassa, Keravan hautausmaan yhteydessä.

Lisätietoa https://www.tuusulanseurakunta.fi/61-hautajaiset


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 755 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun siirron ja huollon, yhden kuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 845 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun siirron ja huollon, yhden kuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1440 €

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun siirron ja huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti


Hautajaispalvelut Tuusulassa

Valmiiksi suunniteltujen pakettien sijaan voit aina valita hautajaisiin valikoimastamme haluamasi arkun, uurnan,kuljetukset ja surukukat. Palvelemme myös hautakivien hankinnassa ja kunnostuksessa. Voit suunnitella uuden hautakiven tai pyytää tarjouksen vanhan kiven kultauksesta, oikaisusta ja uusista kaiverruksista.

Palvelemme myös tarvittaessa muistotilaisuuden pitopalvelun järjestämisessä ja perunkirjoituksessa. Teemme asiakkaan tarjouspyynnöstä selkeän räätälöidyn tarjouksen ja hoidamme hautajaisjärjestelyt Tuusulassa sovitusti. Olemme mukana surutyössäsi ja palvelemme sinulle sopivana aikana sähköpostilla tai puhelimitse.