Siirry sisältöön

Hautaustoimisto Hämeenlinna

VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Hämeenlinna

Hoida järjestelyt vaivatta ilman käyntiä hautaustoimistossa.

Voitte edetä joko valitsemalla Hämeenlinnan alueen valmiin hautaustoimiston paketin tai suunnittelemalla hautajaiset itse oheisella lomakkeella.
Kaikki yhteydenotot hautaustoimiston paketeista ja suunnittelulomakkeiden kautta ovat tarjouspyyntöjä, eivätkä ne sido lähettäjää mihinkään.

Hautajaisten järjestäminen Hämeenlinnassa

Hoidamme hautajaisia koko Suomen alueella. Alla tietoa hautajaisten järjestämisestä Hämeenlinnan alueella.

Olemme kehittäneet Hämeenlinnan alueelle kolme valmista hautaustoimiston pakettia ja suunnittelulomakkeen helpottaaksemme omaisen surutyötä. Voitte valita paketin tai täyttää suunnittelulomakkeen valitsemalla arkun, uurnan sekä kukkalaitteen. Onnistuneen lähetyksen jälkeen hautausalan ammattilainen on teihin yhteydessä puhelimitse sopiakseen järjestelyistä.

Hämeenlinnassa on yksi krematorio

Hämeenlinnassa on yksi krematorio, joka sijaitsee Vuorentaan hautausmaan alueella kappelirakennuksen yhteydessä. Vuorentaan kappelissa on iso ja pieni siunauskappeli. Isoon siunauskappeliin mahtuu n.222 henkeä ja pieneen siunauskappeliin 60 henkeä.

Hämeenlinnan alueella yhdeksän hautausmaata

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan alueella on yhdeksän hautausmaata: Ahveniston hautausmaa, Hauhon hautausmaa, Kalvolan hautausmaa, Lammin hautausmaa, Rengon uusi ja vanha hautausmaa, Tuuloksen hautausmaa, Vanajan hautausmaa ja Vuorentaan hautausmaa.
Vuorentaan hautausmaalla on perinteisten arkkuhautaosastojen lisäksi uurnahauta-alue, uurnalehto sekä muistolehto.

Lähde: Hautajaiset – Hämeenlinna-Vanajan seurakunta (hameenlinna-vanajanseurakunta.fi)


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 715 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 915 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1505 €

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti