Siirry sisältöön
VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Hämeenlinna

Hautaustoimisto Hämeenlinna

Helpottaaksemme omaisten surutyötä tarjoamme Hämeenlinnassa valmiiksi hinnoiteltuja hautajaispaketteja.

Suunnittelulomakkeemme avulla voit myös suunnitella hautajaiset itse haluamillasi tuotteilla ja palveluilla. Kaikki yhteydenotot lomakkeiden kautta käsitellään maksuttomina tarjouspyyntöinä, jotka eivät sido mihinkään.

Hoidat järjestelyt ja valinnat kanssamme etänä puhelimella tai sähköpostin välityksellä ilman käyntiä hautaustoimistossa. Olemme sinuun yhteydessä haluamanasi aikana puhelimitse tai sähköpostilla.


Hautajaisten järjestäminen Hämeenlinnassa

Hämeenlinnassa on yksi krematorio

Hämeenlinnassa on yksi krematorio, joka sijaitsee Vuorentaan hautausmaan alueella kappelirakennuksen yhteydessä. Vuorentaan kappelissa on iso ja pieni siunauskappeli. Isoon siunauskappeliin mahtuu n.222 henkeä ja pieneen siunauskappeliin 60 henkeä.

Hämeenlinnan alueella yhdeksän hautausmaata

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan alueella on yhdeksän hautausmaata: Ahveniston hautausmaa, Hauhon hautausmaa, Kalvolan hautausmaa, Lammin hautausmaa, Rengon uusi ja vanha hautausmaa, Tuuloksen hautausmaa, Vanajan hautausmaa ja Vuorentaan hautausmaa.
Vuorentaan hautausmaalla on perinteisten arkkuhautaosastojen lisäksi uurnahauta-alue, uurnalehto sekä muistolehto.

Lähde: Hautajaiset – Hämeenlinna-Vanajan seurakunta (hameenlinna-vanajanseurakunta.fi)

 

 Kirkkoon kuulumattoman hautaus, Hämeenlinna

Kirkkoon kuulumattomalle vainajalle järjestetään tavallisesti jäähyväistilaisuus, jossa kirkollinen osuus jää pois eikä vainajaa siunata. Jäähyväistilaisuus pidetään usein kappelissa, haudalla, itse järjestetyssä juhlatilassa tai vaikka ulkona luonnossa.

Lisätietoa


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 715 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 915 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1505 €

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti


Valmiiksi suunniteltujen pakettien sijaan voit aina valita hautajaisiin valikoimastamme haluamasi arkun, uurnan, kuljetukset ja surukukat.

Palvelemme myös hautakivien hankinnassa ja kunnostuksessa. Voit suunnitella uuden hautakiven tai pyytää tarjouksen vanhan kiven kultauksesta, oikaisusta ja uusista kaiverruksista.

Palvelemme tarvittaessa perunkirjoituksessa. Teemme tarjouspyynnöstäsi selkeän räätälöidyn tarjouksen ja hoidamme hautajaisjärjestelyt Hämeenlinnassa sovitusti. Olemme mukana surutyössäsi ja palvelemme sinulle sopivana aikana sähköpostilla tai puhelimitse.