Siirry sisältöön

Hautaustoimisto Kuopio

VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Kuopio

Hoida järjestelyt vaivatta ilman käyntiä hautaustoimistossa.

Voitte edetä joko valitsemalla Kuopion alueen valmiin hautaustoimiston paketin tai suunnittelemalla hautajaiset itse oheisella lomakkeella.
Kaikki yhteydenotot hautaustoimiston paketeista ja suunnittelulomakkeiden kautta ovat tarjouspyyntöjä, eivätkä ne sido lähettäjää mihinkään.

Hautajaisten järjestäminen Kuopiossa

Hoidamme hautajaisia koko Suomen alueella. Alla tietoa hautajaisten järjestämisestä Kuopion alueella.

Olemme kehittäneet Kuopion alueelle kolme valmista hautaustoimiston pakettia ja suunnittelulomakkeen helpottaaksemme omaisen surutyötä. Voitte valita paketin tai täyttää suunnittelulomakkeen valitsemalla arkun, uurnan sekä kukkalaitteen. Onnistuneen lähetyksen jälkeen hautausalan ammattilainen on teihin yhteydessä puhelimitse sopiakseen järjestelyistä.

Kuopion krematorio ja siunauskappelit

Kuopiossa on yksi krematorio, joka sijaitsee Isolla hautausmaalla, Kuopion kaupungin keskustan välittömässä läheisyydessä. Kuopion seurakunnalla on kahdeksan kappelia, joista suosituimpia ovat Ison hautausmaan ja krematorion yhteydessä olevat Pyhän Markuksen ja Pyhän Pietarin kappelit.

Kuopion alueen hautausmaat

Kuopion seurakuntayhtymällä on yhteensä 36 hautausmaata, joista 27 tehdään hautauksia. Jos hautaus suoritetaan Flodbergin, Vehmasmäen tai Hirvilahden hautausmaalle, on mahdollista käyttää kyseisen hautausmaan kappelia siunaustilaisuuteen.

Lähde: Hautaan siunaaminen – Kuopion seurakunnat


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 815 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 915 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1505 €

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti