Siirry sisältöön
VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Nurmijärvi

Hoida järjestelyt vaivatta ilman käyntiä hautaustoimistossa.

Voitte edetä joko valitsemalla Nurmijärven alueen valmiin hautaustoimiston paketin tai suunnittelemalla hautajaiset itse oheisella lomakkeella.
Kaikki yhteydenotot hautaustoimiston paketeista ja suunnittelulomakkeiden kautta ovat tarjouspyyntöjä, eivätkä ne sido lähettäjää mihinkään.

Hautajaisten järjestäminen Nurmijärvellä

Hoidamme hautajaisia koko Suomen alueella. Alla tietoa hautajaisten järjestämisestä Nurmijärven alueella.

Olemme kehittäneet Nurmijärven alueelle kolme valmista hautaustoimiston pakettia ja suunnittelulomakkeen helpottaaksemme omaisen surutyötä. Voitte valita paketin tai täyttää suunnittelulomakkeen valitsemalla arkun, uurnan sekä kukkalaitteen. Onnistuneen lähetyksen jälkeen hautausalan ammattilainen on teihin yhteydessä puhelimitse sopiakseen järjestelyistä.

Nurmijärvellä ei ole krematoriota. Vainajien tuhkaukset suoritetaan yleensä Hietaniemen krematoriossa.

Hautausmaat Nurmijärvellä

Nurmijärvellä on kaksi hautausmaata: Nurmijärven hautausmaa ja Rajamäen hautausmaa. Siunaustilaisuudet järjestetään yleensä Kirkonkylän siunauskappelissa tai Rajamäen hautausmaan yhteydessä olevassa siunauskappelissa. Rajamäen siunauskappeliin mahtuu istumaan 80 henkilöä ja Nurmijärven siunauskappeliin 110 henkilöä. Siunaustilaisuus on kuitenkin mahdollista järjestää myös Klaukkalan, Nurmijärven ja Rajamäen kirkoissa.

Lähde: https://www.nurmijarvenseurakunta.fi/hautajaiset


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 665 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 865 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1455 €

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti