Siirry sisältöön
VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Rauma

Hautaustoimisto Rauma

Helpottaaksemme omaisten surutyötä tarjoamme Raumalla valmiiksi hinnoiteltuja hautajaispaketteja.

Suunnittelulomakkeemme avulla voit myös suunnitella hautajaiset itse haluamillasi tuotteilla ja palveluilla. Kaikki yhteydenotot lomakkeiden kautta käsitellään maksuttomina tarjouspyyntöinä, jotka eivät sido mihinkään.

Hoidat järjestelyt ja valinnat kanssamme etänä puhelimella tai sähköpostin välityksellä ilman käyntiä hautaustoimistossa. Olemme sinuun yhteydessä haluamanasi aikana puhelimitse tai sähköpostilla.


Hautajaisten järjestäminen Raumalla

Rauman krematorio

Raumalla on yksi krematorio, joka on valmistunut vuonna 2008 ja se sijaitsee Monnan hautausmaalla. Monnan hautausmaa onkin Rauman seurakunnan päähautausmaa ja sen yhteydessä on myös Monnan kappeli, jossa on hyvä järjestää vainajan siunaustilaisuuksia.

Hautausmaat Raumalla

Raumalla on neljä hautausmaata: Vanha hautausmaa, Monnan hautausmaa, Lapin hautausmaa ja Kodisjoen hautausmaa.
Porin Vanha hautausmaa sijaitsee lähellä Porin keskustaa ja siellä on oma kappeli, Kordelinin kappeli.

Lähde: Surun keskellä – Rauman seurakunta

 Kirkkoon kuulumattoman hautaus, Rauma

Kirkkoon kuulumattomalle vainajalle järjestetään tavallisesti jäähyväistilaisuus, jossa kirkollinen osuus jää pois eikä vainajaa siunata. Jäähyväistilaisuus pidetään usein kappelissa, haudalla, itse järjestetyssä juhlatilassa tai vaikka ulkona luonnossa.

Lisätietoa


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 715 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 915 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1505 €

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti


Valmiiksi suunniteltujen pakettien sijaan voit aina valita hautajaisiin valikoimastamme haluamasi arkun, uurnan, kuljetukset ja surukukat.

Palvelemme myös hautakivien hankinnassa ja kunnostuksessa. Voit suunnitella uuden hautakiven tai pyytää tarjouksen vanhan kiven kultauksesta, oikaisusta ja uusista kaiverruksista.

Palvelemme tarvittaessa perunkirjoituksessa. Teemme tarjouspyynnöstäsi selkeän räätälöidyn tarjouksen ja hoidamme hautajaisjärjestelyt Raumalla sovitusti. Olemme mukana surutyössäsi ja palvelemme sinulle sopivana aikana sähköpostilla tai puhelimitse.