Siirry sisältöön

Hautaustoimisto Rauma

VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Rauma

Hoida järjestelyt vaivatta ilman käyntiä hautaustoimistossa.

Voitte edetä joko valitsemalla Rauman alueen valmiin hautaustoimiston paketin tai suunnittelemalla hautajaiset itse oheisella lomakkeella.
Kaikki yhteydenotot hautaustoimiston paketeista ja suunnittelulomakkeiden kautta ovat tarjouspyyntöjä, eivätkä ne sido lähettäjää mihinkään.

Hautajaisten järjestäminen Raumalla

Hoidamme hautajaisia koko Suomen alueella. Alla tietoa hautajaisten järjestämisestä Rauman alueella.

Olemme kehittäneet Rauman alueelle kolme valmista hautaustoimiston pakettia ja suunnittelulomakkeen helpottaaksemme omaisen surutyötä. Voitte valita paketin tai täyttää suunnittelulomakkeen valitsemalla arkun, uurnan sekä kukkalaitteen. Onnistuneen lähetyksen jälkeen hautausalan ammattilainen on teihin yhteydessä puhelimitse sopiakseen järjestelyistä.

Rauman krematorio

Raumalla on yksi krematorio, joka on valmistunut vuonna 2008 ja se sijaitsee Monnan hautausmaalla. Monnan hautausmaa onkin Rauman seurakunnan päähautausmaa ja sen yhteydessä on myös Monnan kappeli, jossa on hyvä järjestää vainajan siunaustilaisuuksia.

Hautausmaat Raumalla

Raumalla on neljä hautausmaata: Vanha hautausmaa, Monnan hautausmaa, Lapin hautausmaa ja Kodisjoen hautausmaa.
Porin Vanha hautausmaa sijaitsee lähellä Porin keskustaa ja siellä on oma kappeli, Kordelinin kappeli.

Lähde: Surun keskellä – Rauman seurakunta


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 615 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 915 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1505 €

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti