Siirry sisältöön
VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Hyvinkää

Hautaustoimisto Hyvinkää

Helpottaaksemme omaisten surutyötä tarjoamme Hyvinkäällä valmiiksi hinnoiteltuja hautajaispaketteja. Suunnittelulomakkeemme avulla voit myös suunnitella hautajaiset itse haluamillasi tuotteilla ja palveluilla. Kaikki yhteydenotot lomakkeiden kautta käsitellään maksuttomina tarjouspyyntöinä, jotka eivät sido mihinkään.

Hoidat järjestelyt ja valinnat kanssamme etänä puhelimella tai sähköpostin välityksellä ilman käyntiä hautaustoimistossa. Olemme sinuun yhteydessä haluamanasi aikana puhelimitse tai sähköpostilla.


Hautajaisten järjestäminen Hyvinkäällä

Hautausmaat, Hyvinkää:

Hyvinkäällä on neljä hautausmaata: Puolimatkan hautausmaa, Rautatienrakentajien hautausmaa, Kytäjän hautausmaa sekä Rauhanummen hautausmaa.

Tietoa muistolehdoista ja hautapaikoista löydät sivuilta: 

https://www.hyvinkaanseurakunta.fi/perhejuhlat/hautajaiset

Krematorio, Hyvinkää

Hyvinkäällä on yksi krematorio: Rauhanummen krematorio, joka sijaitsee Rauhanummen hautausmaan yhteydessä. Krematorion yhteydessä on myös Rauhanummen siunauskappeli jonne mahtuu 100 henkilöä. Siunaustilaisuuksia järjestetään myös Puolimatkan siunauskappelissa.

Kirkkoon kuulumattoman hautaus, Hyvinkää

Kirkkoon kuulumattomalle vainajalle järjestetään tavallisesti jäähyväistilaisuus, jossa kirkollinen osuus jää pois eikä vainajaa siunata. Jäähyväistilaisuus pidetään usein kappelissa, haudalla, itse järjestetyssä juhlatilassa tai vaikka ulkona luonnossa.

Tuhkan sirottelu, Hyvinkää

Rauhannummen, Puolimatkan ja Rautatienrakentajien hautausmailla on erilliset sirottelualueet tuhkalle. 


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 665 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 865 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1455 €

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti


Hautajaispalvelut Hyvinkäällä

Valmiiksi suunniteltujen pakettien sijaan voit aina valita hautajaisiin valikoimastamme haluamasi arkun, uurnan,kuljetukset ja surukukat. Palvelemme myös hautakivien hankinnassa ja kunnostuksessa. Voit suunnitella uuden hautakiven tai pyytää tarjouksen vanhan kiven kultauksesta, oikaisusta ja uusista kaiverruksista.

Palvelemme myös tarvittaessa muistotilaisuuden pitopalvelun järjestämisessä ja perunkirjoituksessa. Teemme asiakkaan tarjouspyynnöstä selkeän räätälöidyn tarjouksen ja hoidamme hautajaisjärjestelyt Hyvinkäällä sovitusti. Olemme mukana surutyössäsi ja palvelemme sinulle sopivana aikana sähköpostilla tai puhelimitse.