Siirry sisältöön

Hautaustoimisto Kauniainen

VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Kauniainen

Hoida järjestelyt vaivatta ilman käyntiä hautaustoimistossa.

Voitte edetä joko valitsemalla Kauniaisen alueen valmiin hautaustoimiston paketin tai suunnittelemalla hautajaiset itse oheisella lomakkeella.
Kaikki yhteydenotot hautaustoimiston paketeista ja suunnittelulomakkeiden kautta ovat tarjouspyyntöjä, eivätkä ne sido lähettäjää mihinkään.

Hautajaisten järjestäminen Kauniaisissa

Hoidamme hautajaisia koko Suomen alueella. Alla tietoa hautajaisten järjestämisestä Kauniaisten alueella.
Olemme kehittäneet Kauniaisten alueelle kolme valmista hautaustoimiston pakettia ja suunnittelulomakkeen helpottaaksemme omaisen surutyötä. Voitte valita paketin tai täyttää suunnittelulomakkeen valitsemalla arkun, uurnan sekä kukkalaitteen.  Onnistuneen lähetyksen jälkeen hautausalan ammattilainen on teihin yhteydessä puhelimitse sopiakseen hautausjärjestelyistä.

Kauniaisissa ei ole krematoriota

Lähin krematorio sijaitsee Espoossa.

Kauniaisissa on kaksi hautausmaata

Kauniaisissa on Kauniaisten kaupungin hautausmaa ja Kolumbaario. Kauniaisissa voi pitää siunaustilaisuuksia Kauniaisten kirkossa sekä muistotilaisuuksia kirkon seurakuntasalissa tai Sebastoksen kappelissa.

Lähde: https://www.kauniaistenseurakunta.fi/

Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 495 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 695 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1285€

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti