Siirry sisältöön
VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Kauniainen

Hautaustoimisto Kauniainen

Helpottaaksemme omaisten surutyötä tarjoamme Kauniaisissa valmiiksi hinnoiteltuja hautajaispaketteja. Suunnittelulomakkeemme avulla voit myös suunnitella hautajaiset itse haluamillasi tuotteilla ja palveluilla. Kaikki yhteydenotot lomakkeiden kautta käsitellään maksuttomina tarjouspyyntöinä, jotka eivät sido mihinkään.

Hoidat järjestelyt ja valinnat kanssamme etänä puhelimella tai sähköpostin välityksellä ilman käyntiä hautaustoimistossa. Olemme sinuun yhteydessä haluamanasi aikana puhelimitse tai sähköpostilla.


Hautajaisten järjestäminen Kauniaisissa

Hautausmaat, Kauniainen:

Kauniaisissa on kaksi hautausmaata: Kauniaisten kaupungin hautausmaa ja kolumbaario eli uurnaholvi.
Kauniaisissa voi pitää siunaustilaisuuksia Kauniaisten kirkossa sekä muistotilaisuuksia kirkon seurakuntasalissa tai Sebastoksen kappelissa.
Lisätietoja: https://www.kauniaistenseurakunta.fi

Krematorio, Kauniainen

Kauniaisissa ei ole krematoriota. Lähin krematorio sijaitsee Espoossa.

Kirkkoon kuulumattoman hautaus, Kauniainen

Kirkkoon kuulumattomalle vainajalle järjestetään tavallisesti jäähyväistilaisuus, jossa kirkollinen osuus jää pois eikä vainajaa siunata. Jäähyväistilaisuus pidetään haudalla, itse järjestetyssä juhlatilassa tai vaikka ulkona luonnossa.
Lisätietoa

Tuhkan sirottelu, Kauniainen

Kauniaisten kaupungin hautausmaalla on erillinen tuhkansirottelualue ja kolumbaariossa on kalliohauta, johon tuhkan voi sirotella.

Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 595 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun siirron ja huollon, yhden kuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 685 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun siirron ja huollon, yhden kuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1280€

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun siirron ja huollon, yhden kuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti


Hautajaispalvelut Kauniaisissa

Valmiiksi suunniteltujen pakettien sijaan voit aina valita hautajaisiin valikoimastamme haluamasi arkun, uurnan,kuljetukset ja surukukat. Palvelemme myös hautakivien hankinnassa ja kunnostuksessa. Voit suunnitella uuden hautakiven tai pyytää tarjouksen vanhan kiven kultauksesta, oikaisusta ja uusista kaiverruksista.

Palvelemme myös tarvittaessa muistotilaisuuden pitopalvelun järjestämisessä ja perunkirjoituksessa. Teemme asiakkaan tarjouspyynnöstä selkeän räätälöidyn tarjouksen ja hoidamme hautajaisjärjestelyt Kauniaisissa sovitusti. Olemme mukana surutyössäsi ja palvelemme sinulle sopivana aikana sähköpostilla tai puhelimitse.