Siirry sisältöön

Hautaustoimisto Tampere

VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Tampere

Hoida järjestelyt vaivatta ilman käyntiä hautaustoimistossa.

Voitte edetä joko valitsemalla Tampereen alueen valmiin hautaustoimiston paketin tai suunnittelemalla hautajaiset itse oheisella lomakkeella.
Kaikki yhteydenotot hautaustoimiston paketeista ja suunnittelulomakkeiden kautta ovat tarjouspyyntöjä, eivätkä ne sido lähettäjää mihinkään.

Hautajaisten järjestäminen Tampereella

Hoidamme hautajaisia koko Suomen alueella. Alla tietoa hautajaisten järjestämisestä Tampereen alueella.

Olemme kehittäneet Tampereen alueelle kolme valmista hautaustoimiston pakettia ja suunnittelulomakkeen helpottaaksemme omaisen surutyötä. Voitte valita paketin tai täyttää suunnittelulomakkeen valitsemalla arkun, uurnan sekä kukkalaitteen. Onnistuneen lähetyksen jälkeen hautausalan ammattilainen on teihin yhteydessä puhelimitse sopiakseen järjestelyistä.

Tampereen krematorio

Tampereella on yksi krematorio, joka sijaitsee Valtialan hautausmaalla. Hautausmaan ja krematorion yhteydessä on myös siunauskappeli. Valtialan siunauskappelissa on iso ja pieni kappeli samassa rakennuksessa.

Hautausmaat Tampereen alueella

Tampereen seurakuntien alueella on seitsemän hautausmaata, joita se ylläpitää: Aitolahden hautausmaa, Kalevankankaan hautausmaa, Lamminpään hautausmaa, Messukylän hautausmaat, Teiskon hautausmaa ja Valtialan hautausmaa.
Valtialan hautausmaalta on saatavilla arkku- ja uurnahautoja vanhoilta ja uusilta alueilta. Hautausmaalla olevalta Metsähautausmaalta ei enää saa uusia hautapaikkoja.

Lähde: Hautaus ja hautojenhoito – Tampereen seurakuntayhtymä


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 595 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 795 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1385€

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti