Siirry sisältöön
VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Salo

Hoida järjestelyt vaivatta ilman käyntiä hautaustoimistossa.

Voitte edetä joko valitsemalla Salon alueen valmiin hautaustoimiston paketin tai suunnittelemalla hautajaiset itse oheisella lomakkeella.
Kaikki yhteydenotot hautaustoimiston paketeista ja suunnittelulomakkeiden kautta ovat tarjouspyyntöjä, eivätkä ne sido lähettäjää mihinkään.

Hoidat järjestelyt ja valinnat kanssamme etänä puhelimella tai sähköpostin välityksellä ilman käyntiä hautaustoimistossa. Olemme sinuun yhteydessä haluamanasi aikana puhelimitse tai sähköpostilla.


Hautajaisten järjestäminen Salossa

Hautausmaat, Salo:

Salon seurakunnan alueella on useita hautausmaita: Angelniemen hautausmaa, Halikon hautausmaa, Helisnummen hautausmaa, Kiikalan hautausmaa, Kiskon hautausmaa, Kuusjoen hautausmaat, Muurlan hautausmaat, Perniön kappelihautausmaa, Perniön kirkon hautausmaa, Perttelin hautausmaa, Salon hautausmaa, Suomusjärven hautausmaa, Särkisalon hautausmaa, Teijon hautausmaa, Uskelan emäkirkon hautausmaa, Uskelan kirkkohautausmaa, Vaskion hautausmaa, Yliskylän Karhujoen hautausmaa sekä Yliskylän kirkon hautausmaa.

Krematorio, Salo

Salossa ei ole krematoriota. Vainajien tuhkaukset suoritetaan yleensä Helsingin Hietaniemen, Karjaan tai Turun Pyhän Ristin krematoriossa riippuen hautapaikasta.

Kirkkoon kuulumattoman hautaus, Salo

Kirkkoon kuulumattomalle vainajalle järjestetään tavallisesti jäähyväistilaisuus, jossa kirkollinen osuus jää pois eikä vainajaa siunata. Jäähyväistilaisuus pidetään usein kappelissa, haudalla, itse järjestetyssä juhlatilassa tai vaikka ulkona luonnossa.

Lisätietoa

Tuhkan sirottelu, Salo

Lähes jokaisella hautausmaalla on myös muistolehto, jonne haudataan vain vainajan tuhka. Tuhka kätketään muistolehdon alueelle seurakunnan toimesta paikkaa merkitsemättä.


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 795 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun siirron ja huollon, yhden kuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 885 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun siirron ja huollon, yhden kuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1480 €

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun siirron ja huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti


Hautajaispalvelut Salossa

Valmiiksi suunniteltujen pakettien sijaan voit aina valita hautajaisiin valikoimastamme haluamasi arkun, uurnan,kuljetukset ja surukukat. Palvelemme myös hautakivien hankinnassa ja kunnostuksessa. Voit suunnitella uuden hautakiven tai pyytää tarjouksen vanhan kiven kultauksesta, oikaisusta ja uusista kaiverruksista.

Palvelemme myös tarvittaessa muistotilaisuuden pitopalvelun järjestämisessä ja perunkirjoituksessa. Teemme asiakkaan tarjouspyynnöstä selkeän räätälöidyn tarjouksen ja hoidamme hautajaisjärjestelyt Salossa sovitusti. Olemme mukana surutyössäsi ja palvelemme sinulle sopivana aikana sähköpostilla tai puhelimitse.