Siirry sisältöön
VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Kerava

Hautaustoimisto Kerava

Helpottaaksemme omaisten surutyötä tarjoamme Keravalla valmiiksi hinnoiteltuja hautajaispaketteja. Suunnittelulomakkeemme avulla voit myös suunnitella hautajaiset itse haluamillasi tuotteilla ja palveluilla. Kaikki yhteydenotot lomakkeiden kautta käsitellään maksuttomina tarjouspyyntöinä, jotka eivät sido mihinkään.

Hoidat järjestelyt ja valinnat kanssamme etänä puhelimella tai sähköpostin välityksellä ilman käyntiä hautaustoimistossa. Olemme sinuun yhteydessä haluamanasi aikana puhelimitse tai sähköpostilla.


Hautajaisten järjestäminen Keravalla

Hautausmaat, Kerava:

Keravalla on yksi hautausmaa, jonka yhteydessä on Keravan siunauskappeli. Hautausmaan läheisyydessä on myös Järvenpään, Keravan, Sipoon ja Tuusulan seurakuntien yhteinen tunnustukseton hauta-alue.

Siunaustilaisuudet pidetään normaalisti lauantaisin. Erikoistapauksissa siunaus onnistuu myös arkipäivisin.

Lähde: https://www.keravanseurakunta.fi/hautausmaa

Keravalla ei ole krematoriota:

Vainajien tuhkaukset suoritetaan yleensä Hietaniemen krematoriossa Helsingissä.

Kirkkoon kuulumattoman hautaus, Kerava

Kirkkoon kuulumattomalle vainajalle järjestetään tavallisesti jäähyväistilaisuus, jossa kirkollinen osuus jää pois eikä vainajaa siunata. Jäähyväistilaisuus pidetään usein kappelissa, haudalla, itse järjestetyssä juhlatilassa tai vaikka ulkona luonnossa. 

Lisätietoa

Keravan hautausmaan läheisyydessä on myös Järvenpään, Keravan, Sipoon ja Tuusulan seurakuntien yhteinen tunnustukseton hauta-alue.

Lisätietoa https://www.keravanseurakunta.fi/hautausmaa


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 665 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 865 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1455 €

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti


Hautajaispalvelut Keravalla

Valmiiksi suunniteltujen pakettien sijaan voit aina valita hautajaisiin valikoimastamme haluamasi arkun, uurnan, kuljetukset ja surukukat. Palvelemme myös hautakivien hankinnassa ja kunnostuksessa. Voit suunnitella uuden hautakiven tai pyytää tarjouksen vanhan kiven kultauksesta, oikaisusta ja uusista kaiverruksista.

Palvelemme myös tarvittaessa muistotilaisuuden pitopalvelun järjestämisessä ja perunkirjoituksessa. Teemme asiakkaan tarjouspyynnöstä selkeän räätälöidyn tarjouksen ja hoidamme hautajaisjärjestelyt Keravalla sovitusti. Olemme mukana surutyössäsi ja palvelemme sinulle sopivana aikana sähköpostilla tai puhelimitse.