Siirry sisältöön

Hautaustoimisto Kaarina

VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Kaarina

Hoida järjestelyt vaivatta ilman käyntiä hautaustoimistossa.

Voitte edetä joko valitsemalla Kaarinan alueen valmiin hautaustoimiston paketin tai suunnittelemalla hautajaiset itse oheisella lomakkeella.
Kaikki yhteydenotot hautaustoimiston paketeista ja suunnittelulomakkeiden kautta ovat tarjouspyyntöjä, eivätkä ne sido lähettäjää mihinkään.

Hautajaisten järjestäminen Kaarinassa

Hoidamme hautajaisia koko Suomen alueella. Alla tietoa hautajaisten järjestämisestä Kaarinan alueella.
Olemme kehittäneet Kaarinan alueelle kolme valmista hautaustoimiston pakettia ja suunnittelulomakkeen helpottaaksemme omaisen surutyötä. Voitte valita paketin tai täyttää suunnittelulomakkeen valitsemalla arkun, uurnan sekä kukkalaitteen.  Onnistuneen lähetyksen jälkeen hautausalan ammattilainen on teihin yhteydessä puhelimitse sopiakseen hautajaisista.

Kaarina kuuluu samaan seurakuntaan Turun kanssa. Tämän takia seurakunnan nimi onkin Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä.
Turun ja Kaarinan seurakunnan alueella on 13 kirkkoa sekä 5 siunauskappelia joista Kaarinan alueella tunnetuin on Katariinan siunauskappeli.

Turun ja Kaarinan seurakunnalla on yksi krematorio:

Turun krematorio sijaitsee Pyhän Ristin kappelin alakerrassa. Kappeleita ovat Pyhän ristin iso kappeli, pieni kappeli sekä alakappeli. Pyhän Ristin kappelin ulkopuolella on Turun hautausmaa. Vainajan kuuluessa kirkkoon ovat seurakunnan tilat maksuttomia.

Turun ja Kaarinan seurakunnan hautausmaat (9)

Turussa on yhdeksän hautausmaata: Kakskerran hautausmaa, Katariinan hautausmaa, Kuusiston hautausmaa, Kärsämäen hautausmaa, Maarian hautausmaa, Maarian kirkkomaa, Paattisten hautausmaa, Piikkiön hautausmaa sekä Turun hautausmaa. Näistä suurin on Turun hautausmaa.

https://www.turunseurakunnat.fi/hautajaiset


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 495 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 695 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1285€

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti