Siirry sisältöön
VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Kaarina

Hautaustoimisto Kaarina

Helpottaaksemme omaisten surutyötä tarjoamme Kaarinassa valmiiksi hinnoiteltuja hautajaispaketteja. Suunnittelulomakkeemme avulla voit myös suunnitella hautajaiset itse haluamillasi tuotteilla ja palveluilla. Kaikki yhteydenotot lomakkeiden kautta käsitellään maksuttomina tarjouspyyntöinä, jotka eivät sido mihinkään.

Hoidat järjestelyt ja valinnat kanssamme etänä puhelimella tai sähköpostin välityksellä ilman käyntiä hautaustoimistossa. Olemme sinuun yhteydessä haluamanasi aikana puhelimitse tai sähköpostilla.


Hautajaisten järjestäminen Kaarinassa

Hautausmaat, Kaarina:

Kaarina kuuluu samaan seurakuntaan Turun kanssa. Tämän takia seurakunnan nimi onkin Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä. Turussa on yhdeksän hautausmaata: Kakskerran hautausmaa, Katariinan hautausmaa, Kuusiston hautausmaa, Kärsämäen hautausmaa, Maarian hautausmaa, Maarian kirkkomaa, Paattisten hautausmaa, Piikkiön hautausmaa sekä Turun hautausmaa. Näistä suurin on Turun hautausmaa.

Turun ja Kaarinan seurakunnan alueella on 13 kirkkoa sekä 5 siunauskappelia joista Kaarinan alueella tunnetuin on Katariinan siunauskappeli.

Tietoa muistolehdoista ja hautapaikoista löydät sivuilta:

https://www.turunseurakunnat.fi/hautajaiset

Krematorio, Kaarina

Kaarinassa ei ole krematoriota, mutta Turussa on yksi krematorio, joka sijaitsee Pyhän Ristin kappelin alakerrassa. Pyhän Ristin kappelin ulkopuolella on Turun hautausmaa. Tilaisuuden päätyttyä krematorion henkilökunta hoitaa arkun siirron kappelista krematorion puolelle. Näin säästytään ylimääräisiltä kuljetuskustannuksilta.

Kirkkoon kuulumattoman hautaus, Kaarina

Kirkkoon kuulumattomalle vainajalle järjestetään tavallisesti jäähyväistilaisuus, jossa kirkollinen osuus jää pois eikä vainajaa siunata. Jäähyväistilaisuus pidetään usein kappelissa, haudalla, itse järjestetyssä juhlatilassa tai vaikka ulkona luonnossa.

Lisätietoa

Tuhkan sirottelu, Kaarina

Turun hautausmaalla ja Piikkiön hautausmaalla on erilliset tuhkansirottelualueet. Turussa tuhkan sirottelu on myös sallittua rajatuilla alueilla kuudessa kohteessa kaupungin vesialueilla. Nämä kohteet ovat Koroistenniemi, Vähätori, Crichtoninkatu, Pikisaari, Ruissalo ja Vepsä.

Kaupungin vesialueiden sirottelupaikat


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 725 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun siirron ja huollon, yhden kuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 815 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun siirron ja huollon, yhden kuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1410€

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun siirron ja huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti


Hautajaispalvelut Kaarinassa

Valmiiksi suunniteltujen pakettien sijaan voit aina valita hautajaisiin valikoimastamme haluamasi arkun, uurnan,kuljetukset ja surukukat. Palvelemme myös hautakivien hankinnassa ja kunnostuksessa. Voit suunnitella uuden hautakiven tai pyytää tarjouksen vanhan kiven kultauksesta, oikaisusta ja uusista kaiverruksista.

Palvelemme myös tarvittaessa muistotilaisuuden pitopalvelun järjestämisessä ja perunkirjoituksessa. Teemme asiakkaan tarjouspyynnöstä selkeän räätälöidyn tarjouksen ja hoidamme hautajaisjärjestelyt Kaarinassa sovitusti. Olemme mukana surutyössäsi ja palvelemme sinulle sopivana aikana sähköpostilla tai puhelimitse.