Siirry sisältöön

Hautaustoimisto Parainen

VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Parainen

Hoida järjestelyt vaivatta ilman käyntiä hautaustoimistossa.

Voitte edetä joko valitsemalla Paraisen alueen valmiin hautaustoimiston paketin tai suunnittelemalla hautajaiset itse oheisella lomakkeella.
Kaikki yhteydenotot hautaustoimiston paketeista ja suunnittelulomakkeiden kautta ovat tarjouspyyntöjä, eivätkä ne sido lähettäjää mihinkään.

Hautajaisten järjestäminen Paraisilla

Hoidamme hautajaisia koko Suomen alueella. Alla tietoa hautajaisten järjestämisestä Paraisten alueella.

Olemme kehittäneet Paraisten alueelle kolme valmista hautaustoimiston pakettia ja suunnittelulomakkeen helpottaaksemme omaisen surutyötä. Voitte valita paketin tai täyttää suunnittelulomakkeen valitsemalla arkun, uurnan sekä kukkalaitteen. Onnistuneen lähetyksen jälkeen hautausalan ammattilainen on teihin yhteydessä puhelimitse sopiakseen järjestelyistä.

Paraisilla ei ole krematoriota. Vainajien tuhkaukset suoritetaan yleensä Turun Pyhän Ristin krematoriossa. Paraisilla siunaustilaisuuden voi pitää esimerkiksi Paraisten kirkossa, jonka arkkitehtuurissa on useita hienoja ja ainutlaatuisia yksityiskohtia.

Hautausmaat Paraisilla

Parainen kuuluu Länsi-Turunmaan suomalaiseen seurakuntaan ja alueella on kymmenen hautausmaata: Paraisten hautausmaa, Nauvon hautausmaa, Korppoon hautausmaa, Houtskarin hautausmaa, Iniön hautausmaa, Nötön hautausmaa, Aspön hautausmaa, Norrskatan hautausmaa, Jurmon hautausmaa ja Utön hautausmaa.

Lähde: https://www.lansiturunmaanseurakunta.fi/hautajaiset


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 495 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 695 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1285€

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti