Siirry sisältöön

Hautaustoimisto Vantaa

VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Vantaa

Hoida järjestelyt vaivatta ilman käyntiä hautaustoimistossa.

Voitte edetä joko valitsemalla Vantaan alueen valmiin hautaustoimiston paketin tai suunnittelemalla hautajaiset itse oheisella lomakkeella.
Kaikki yhteydenotot hautaustoimiston paketeista ja suunnittelulomakkeiden kautta ovat tarjouspyyntöjä, eivätkä ne sido lähettäjää mihinkään.

Hautajaisten järjestäminen Vantaalla

Hoidamme hautajaisia koko suomen alueella. Alla tietoa hautajaisten järjestämisestä Vantaan alueella.
Olemme kehittäneet Vantaan alueelle kolme valmista hautaustoimiston pakettia ja suunnittelulomakkeen helpottaaksemme omaisen surutyötä. Voitte valita paketin tai täyttää suunnittelulomakkeen valitsemalla arkun, uurnan sekä kukkalaitteen.  Onnistuneen lähetyksen jälkeen hautausalan ammattilainen on teihin yhteydessä puhelimitse sopiakseen hautajaisten järjestämisestä.

Mikäli siunaustilaisuus pidetään Pyhän laurin kappelissa ja kyseessä on tuhkaus voivat omaiset halutessaan kantaa arkun alttarilta autoon joka odottaa tilaisuuden päätyttyä kappelin ulkopuolella. Kannon jälkeen vainaja kuljetetaan krematorioon. Tämä on hieno tapa saattaa edesmennyt viimeiselle matkalle.

Vantaalla on yksi krematorio:

Honkanummen krematorio
Honkanummen krematorion kompleksissa on myös iso ja pieni kappeli. Nämä ovatkin hyvin suosittuja paikkoja pitää hautajaiset. Honkanummen krematorion ja kappeleiden kompleksin vieressä on hautausmaa. Muistotilaisuudenkin voi pitää hautausmaan porttien sisällä ravintola Delicatessan tiloissa.

Vantaan suosituin kappeli on Pyhän Laurin kappeli. Pyhän Laurin kappelissa on iso sali sekä pieni sali. Pyhän Laurin kappeli sijaitsee Helsingin pitäjän kirkon ja hautausmaan läheisyydessä.

Vantaan hautausmaat (5)

Vantaalla on viisi hautausmaata: Honkanummen hautausmaa, Helsingin pitäjän kirkon hautausmaa, Hämeenkylän kirkon hautausmaa, Korson kirkon hautausmaa sekä Ruskeasannan hautausmaa.

 

https://www.vantaanseurakunnat.fi/perhejuhlat/hautajaiset


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 495 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 695 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1285€

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti