Siirry sisältöön
VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Vantaa

Hautaustoimisto Vantaa

Helpottaaksemme omaisten surutyötä tarjoamme Vantaalla valmiiksi hinnoiteltuja hautajaispaketteja.

Suunnittelulomakkeemme avulla voit myös suunnitella hautajaiset itse haluamillasi tuotteilla ja palveluilla. Kaikki yhteydenotot lomakkeiden kautta käsitellään maksuttomina tarjouspyyntöinä, jotka eivät sido mihinkään.

Hoidat järjestelyt ja valinnat kanssamme etänä puhelimella tai sähköpostin välityksellä ilman käyntiä hautaustoimistossa. Olemme sinuun yhteydessä haluamanasi aikana puhelimitse tai sähköpostilla.


Hautajaisten järjestäminen Vantaalla

Hautausmaat, Vantaa:

Vantaalla on viisi hautausmaata:
Honkanummen hautausmaa, Helsingin pitäjän kirkon hautausmaa, Hämeenkylän kirkon hautausmaa, Korson kirkon hautausmaa sekä Ruskeasannan hautausmaa.

Honkanummen hautausmaa on Helsingin seurakuntayhtymän omistuksessa.

Vantaan suosituin kappeli on Pyhän Laurin kappeli, jossa on iso sali sekä pieni sali. Pyhän Laurin kappeli sijaitsee Helsingin pitäjän kirkon ja hautausmaan läheisyydessä.

Mikäli siunaustilaisuus pidetään Pyhän Laurin kappelissa ja kyseessä on tuhkaus, voivat omaiset halutessaan kantaa arkun alttarilta autoon, joka odottaa tilaisuuden päätyttyä kappelin ulkopuolella. Kannon jälkeen vainaja kuljetetaan krematorioon. Tämä on hieno tapa saattaa edesmennyt viimeiselle matkalle.

Tietoa muistolehdoista ja hautapaikoista löydät sivuilta:

Vantaan seurakunnat

Honkanummen hautausmaa

Krematorio, Vantaa

Vantaalla on yksi krematorio, Honkanummen krematorio. Krematorion kompleksissa on myös iso ja pieni kappeli. Nämä ovatkin hyvin suosittuja paikkoja pitää hautajaiset. Honkanummen krematorion ja kappeleiden kompleksin vieressä on hautausmaa. Muistotilaisuuden voi pitää hautausmaan porttien sisällä ravintola Delicatessenin tiloissa.

 

Kirkkoon kuulumattoman hautaus, Vantaa

Kirkkoon kuulumattomalle vainajalle järjestetään tavallisesti jäähyväistilaisuus, jossa kirkollinen osuus jää pois eikä vainajaa siunata. Jäähyväistilaisuus pidetään usein kappelissa, haudalla, itse järjestetyssä juhlatilassa tai vaikka ulkona luonnossa.

Lisätietoa

 

Tuhkan sirottelu, Vantaa

Vantaalla tuhkan sirottelu onnistuu Ruskeasannan hautausmaan sirottelualueella.

Tarjoamme myös mahdollisuuden merituhkaukseen Helsingin ja Espoon alueella.

Merituhkaus


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 465 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’-paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkauspaketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 665 €

Hautaustoimiston ’Valo’-paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo-paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1255€

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti


Valmiiksi suunniteltujen pakettien sijaan voit aina valita hautajaisiin valikoimastamme haluamasi arkun, uurnan, kuljetukset ja surukukat.

Palvelemme myös hautakivien hankinnassa ja kunnostuksessa. Voit suunnitella uuden hautakiven tai pyytää tarjouksen vanhan kiven kultauksesta, oikaisusta ja uusista kaiverruksista.

Palvelemme tarvittaessa muistotilaisuuden pitopalvelun järjestämisessä ja perunkirjoituksessa. Teemme tarjouspyynnöstänne selkeän räätälöidyn tarjouksen ja hoidamme hautajaisjärjestelyt Vantaalla sovitusti.

Olemme mukana surutyössäsi ja palvelemme sinulle sopivana aikana sähköpostilla tai puhelimitse.