Siirry sisältöön

Hautaustoimisto Vaasa

VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Vaasa

Hoida järjestelyt vaivatta ilman käyntiä hautaustoimistossa.

Voitte edetä joko valitsemalla Vaasan alueen valmiin hautaustoimiston paketin tai suunnittelemalla hautajaiset itse oheisella lomakkeella.
Kaikki yhteydenotot hautaustoimiston paketeista ja suunnittelulomakkeiden kautta ovat tarjouspyyntöjä, eivätkä ne sido lähettäjää mihinkään.

Hautajaisten järjestäminen Vaasassa

Hoidamme hautajaisia koko suomen alueella. Alla tietoa hautajaisten järjestämisestä Vaasan alueella.

Olemme kehittäneet Vaasan alueelle kolme valmista hautaustoimiston pakettia ja suunnittelulomakkeen helpottaaksemme omaisen surutyötä. Voitte valita paketin tai täyttää suunnittelulomakkeen valitsemalla arkun, uurnan sekä kukkalaitteen. Onnistuneen lähetyksen jälkeen hautausalan ammattilainen on teihin yhteydessä puhelimitse sopiakseen järjestelyistä.

Vaasan krematorio

Vaasassa on yksi krematorio, joka sijaitsee Vaasan uudella hautausmaalla kappeli rakennuksessa. Rakennuksessa on iso ja pieni kappelisali. Isoon kappelisaliin mahtuu 140 henkeä ja pieneen kappelisaliin 60 henkeä.

Hautausmaat Vaasassa

Vaasan suomalaisen seurakunnan alueella on kolme hautausmaata: Vaasan Uusi hautausmaa, Vaasan Vanha hautausmaa ja Vähänkyrön hautausmaa.
Vaasan Uudella hautausmaalla on arkkuhauta-alueiden lisäksi uurnalehtoja ja muistolehtoja.

Lähde: Hautajaiset – Vaasan suomalainen seurakunta


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 625 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 825 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1415 €

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti