Siirry sisältöön
VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Lahti

Hautaustoimisto Lahti

Helpottaaksemme omaisten surutyötä tarjoamme Lahdessa valmiiksi hinnoiteltuja hautajaispaketteja.

Suunnittelulomakkeemme avulla voit myös suunnitella hautajaiset itse haluamillasi tuotteilla ja palveluilla. Kaikki yhteydenotot lomakkeiden kautta käsitellään maksuttomina tarjouspyyntöinä, jotka eivät sido mihinkään.

Hoidat järjestelyt ja valinnat kanssamme etänä puhelimella tai sähköpostin välityksellä ilman käyntiä hautaustoimistossa. Olemme sinuun yhteydessä haluamanasi aikana puhelimitse tai sähköpostilla.


Hautajaisten järjestäminen Lahdessa

Mustankallion hautausmaan yhteydessä sijaitsee seurakunnan vanhin kappeli, jossa voi pitää vainajan siunaustilaisuuksia. Levon hautausmaa on Lahden suurin ja sen yhteydessä olevassa kappelissa onkin kolme siunaushuonetta, joissa voidaan pitää tilaisuuksia samaan aikaan.

Lahden krematorio

 Lahdessa on yksi krematorio: Levon krematorio, jonka toiminta on aloitettu vuonna 2016. Levon krematorio sijaitsee Levon hautausmaalla.

Seurakunta ei hoida arkun siirtoa Levon kappelista Levon krematorioon, eli kuljetus jää hautaustoimiston tehtäväksi.

Hautausmaat Lahden alueella

Lahden alueella on useampi hautausmaa: Lahden sankarihautausmaat, Levon hautausmaa, Läntinen hautausmaa, Mustankallion hautausmaa, Nastolan hautausmaa, Vanha hautausmaa sekä Radanrakentajien hautausmaa.

Lähde: Hautajaiset – Lahden seurakunnat

Kirkkoon kuulumattoman hautaus, Lahti

Kirkkoon kuulumattomalle vainajalle järjestetään tavallisesti jäähyväistilaisuus, jossa kirkollinen osuus jää pois eikä vainajaa siunata. Jäähyväistilaisuus pidetään usein kappelissa, haudalla, itse järjestetyssä juhlatilassa tai vaikka ulkona luonnossa.

Lisätietoa


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 715 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 915 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1505 €

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti


Valmiiksi suunniteltujen pakettien sijaan voit aina valita hautajaisiin valikoimastamme haluamasi arkun, uurnan, kuljetukset ja surukukat.

Palvelemme myös hautakivien hankinnassa ja kunnostuksessa. Voit suunnitella uuden hautakiven tai pyytää tarjouksen vanhan kiven kultauksesta, oikaisusta ja uusista kaiverruksista.

Palvelemme tarvittaessa perunkirjoituksessa. Teemme tarjouspyynnöstäsi selkeän räätälöidyn tarjouksen ja hoidamme hautajaisjärjestelyt Lahdessa sovitusti. Olemme mukana surutyössäsi ja palvelemme sinulle sopivana aikana sähköpostilla tai puhelimitse.