Siirry sisältöön
VAIHDA TOIMIPISTETTÄ

Hautaustoimisto Paimio

Hautaustoimisto Paimio

Helpottaaksemme omaisten surutyötä tarjoamme Naantalissa valmiiksi hinnoiteltuja hautajaispaketteja. Suunnittelulomakkeemme avulla voit myös suunnitella hautajaiset itse haluamillasi tuotteilla ja palveluilla. Kaikki yhteydenotot lomakkeiden kautta käsitellään maksuttomina tarjouspyyntöinä, jotka eivät sido mihinkään.

Hoidat järjestelyt ja valinnat kanssamme etänä puhelimella tai sähköpostin välityksellä ilman käyntiä hautaustoimistossa. Olemme sinuun yhteydessä haluamanasi aikana puhelimitse tai sähköpostilla.


Hautajaisten järjestäminen Paimiossa

Hautausmaat, Paimio:

Paimiossa on yksi hautausmaa: Paimion hautausmaa, joka koostuu useammasta osasta, joita ovat Vanha hautausmaa kirkon ympärillä, vanhan hautausmaan muistolehto, Mikaelinlehto, Mikaelinlehdon muistolehto sekä tunnustukseton hautausmaa. Vanha hautausmaa ja Mikaelinlehdon vanha osa ovat jo lähes täysiä ja niihin haudataan enää lähinnä sukuhautoihin meneviä vainajia.

Lähde: https://www.paimionseurakunta.fi/hautajaiset

Krematorio, Paimio

Paimiossa ei ole krematoriota. Vainajien tuhkaukset suoritetaan yleensä Turun Pyhän Ristin krematoriossa.

Kirkkoon kuulumattoman hautaus, Paimio

Kirkkoon kuulumattomalle vainajalle järjestetään tavallisesti jäähyväistilaisuus, jossa kirkollinen osuus jää pois eikä vainajaa siunata. Jäähyväistilaisuus pidetään usein kappelissa, haudalla, itse järjestetyssä juhlatilassa tai vaikka ulkona luonnossa.

Lisätietoa

Tuhkan sirottelu, Paimio

Paimiossa on kaksi muistolehtoa. Vanhalla hautausmaalla kirkon kaupungintalon puoleisella alueella sekä Mikaelinlehdossa. Tuhka kätketään muistolehdon alueelle seurakunnan toimesta paikkaa merkitsemättä.


Hautaustoimiston
'Suoratuhkaus' paketti 595 €

Hautaustoimiston ’Suoratuhkaus’ paketti sisältää arkun, vainajan arkkuun huollon, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Suoratuhkaus paketti

Hautaustoimiston
'Valo' paketti 795 €

Hautaustoimiston ’Valo’ paketti sisältää arkun, uurnan, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Valo paketti

Hautaustoimiston
'Perinteinen' paketti 1385€

Hautaustoimiston ’Perinteinen’ paketti sisältää arkun, uurnan, arkkulaitteen, hautaustoimiston valkoiset vaatteet, vainajan arkkuun huollon ja pukemisen, yhden arkkukuljetuksen, asiakirjatoimituksen sekä tarvittaessa tuhkausvarauksen tekemisen krematorioon.

Perinteinen paketti


Hautajaispalvelut Paimiossa

Valmiiksi suunniteltujen pakettien sijaan voit aina valita hautajaisiin valikoimastamme haluamasi arkun, uurnan,kuljetukset ja surukukat. Palvelemme myös hautakivien hankinnassa ja kunnostuksessa. Voit suunnitella uuden hautakiven tai pyytää tarjouksen vanhan kiven kultauksesta, oikaisusta ja uusista kaiverruksista.

Palvelemme myös tarvittaessa muistotilaisuuden pitopalvelun järjestämisessä ja perunkirjoituksessa. Teemme asiakkaan tarjouspyynnöstä selkeän räätälöidyn tarjouksen ja hoidamme hautajaisjärjestelyt Paimiossa sovitusti. Olemme mukana surutyössäsi ja palvelemme sinulle sopivana aikana sähköpostilla tai puhelimitse.